Dekoračné nálepky levanduľová aróma

Levanduľové etikety

S našimi levanduľovými etiketami si môžete prispôsobiť a ozdobiť obaly svojich remeselných výrobkov originálnym a profesionálnym štýlom. Sú k dispozícii v dvoch modeloch. Štítky levandule sú ilustrované kresbou levanduľového kvetu a stuhami zdobenými malými okvetnými lístkami vo fialových a modrých tónoch. Okrúhly model obsahuje text "levanduľová vôňa", zatiaľ čo štvorec tvorí verzia s textom a obrázkom a ďalšia bez textu, rovnako ako stuhy.


Levanduľové nálepky

Levanduľové nálepky sa predávajú v blistroch podľa jednotkových podrážok alebo v baleniach. Každý blister sa skladá z 8 nálepiek, štyroch okrúhlych alebo štvorcových a štyroch zdobených stúh. Tieto levanduľové samolepky je možné použiť na všetky typy povrchov, sklo, plast, lepenka, kov, celofán ... Takže sú ideálne na vytvorenie kompletného sortimentu výrobkov s vôňou levandule.

Nádoby môžete ozdobiť týmito krásnymi štítkami, ktoré vás prekvapia svojím dizajnom a originalitou.


Levanduľová aróma

Chcete originálnym spôsobom prispôsobiť niektorý z vašich ručne vyrábaných výrobkov s vôňou levandule? S týmito nálepkami môžete dať konečný nádych všetkým typom kontajnerov a obalov, pretože sú veľmi univerzálne. Perfektne sa prispôsobia sviečkam, ako aj mydlám, krémom alebo osviežovačom vzduchu.

Vôňa levandule je klasikou v kozmetických výrobkoch, sviečkach a mydlách vďaka svojej upokojujúcej a relaxačnej vôni a s týmito nálepkami budú skvelé rozdávať.


Kde kúpiť levanduľové etikety?

V internetovom obchode Gran Velada nájdete, kde kúpiť levanduľové štítky na ozdobenie vašich výtvorov. Objednajte si online ešte dnes a dostanete ho za pár dní. Máme niekoľko spôsobov platby a dopravy, takže si môžete vybrať ten, ktorý najlepšie vyhovuje vašim potrebám.

Te mostramos cómo