Dekoračné samolepky kokosová aróma

Tagy kokos

Tieto kokosové etikety sú skvelé na ozdobenie obalov výrobkov, ktoré vyrábate, s kokosovou arómou. Protagonistami týchto štítkov sú niektoré kreslené kokosové orechy, ktoré sú zdobené palmovými listami.

Tieto kokosové etikety sú k dispozícii v dvoch rôznych modeloch a predávajú sa v blistrových baleniach s množstevnými zľavami. Veľký model obsahuje predĺženú stuhu s nakreslenými malými kokosovými orechmi a okrúhlu nálepku s kokosovými orechmi v strede a text s kokosovou vôňou v niekoľkých jazykoch. Medzitým malý model kombinuje nálepky s textom a iné bez textu, rovnako ako stuhy.

Dekoračné lepiace nálepky

Tieto dekoratívne lepiace nálepky kombinujú dizajn a funkčnosť. Na jednej strane sú vďaka svojmu krásnemu dizajnu ideálne na zdobenie; A na druhej strane sú veľmi funkčné, pretože sa držia v množstve materiálov, ako je papier, plast, lepenka, sklo, hliník, metakrylát ...

Tieto dekoratívne lepiace nálepky sú vytlačené na plastovom papieri, sú odolné voči vode, majú biele pozadie a matný povrch. Jeho formát? Malé sú štvorcové, zatiaľ čo veľké sú okrúhle.


Kokosová aróma

Tieto dekoratívne lepiace nálepky sú ideálne na umiestnenie na obaly výrobkov, ktoré vyrábate s kokosovou arómou. Vonné sviečky, sprchový gél, hydratačný krém, mydlo na ruky... Všetky vaše výtvory s kokosovou arómou budú vyzerať skvele s týmito exkluzívnymi nálepkami z nášho internetového obchodu.

Jednou z možností je vytvoriť kúpeľňovú súpravu, v ktorej je hlavným hrdinom kokosová aróma. V Gran Velade nájdete materiály na výrobu doma. Keď budete mať výrobky pripravené, ozdobte ich týmito kokosovými etiketami a budete mať ideálny darček.


Kde kúpiť kokosové etikety?

V Gran Velade nájdete, kde kúpiť kokosové etikety. Ak chcete spracovať svoju objednávku online, vyberte model, ktorý sa vám najviac páči, uveďte potrebné množstvo a uskutočnite nákup. Je to také jednoduché a rýchle. V priebehu niekoľkých dní dostanete objednávku na uvedenej adrese. Rýchle dodávky. Niekoľko spôsobov platby.

Te mostramos cómo