Dekoračné nálepky citrónová aróma

Citrónové nálepky

Tieto citrónové nálepky sú ideálne na ozdobenie obalov výrobkov, ktoré vyrábate doma, sú citrónovej arómy. Sviečky, mydlá, hygienické výrobky, osviežovače vzduchu... Každý z týchto produktov bude mať jedinečný nádych s týmito exkluzívnymi nálepkami Gran Velada.

Máme dva modely citrónových nálepiek: jeden štvorcový a jeden okrúhly. Obe obsahujú ozdobnú stuhu. V strede okrúhleho modelu sa objavujú nakreslené nejaké citróny a okolo neho si môžete prečítať citrónovú arómu v rôznych jazykoch. Stuhy obsahujú malé ilustrácie citrónov. Štvorcové citrónové nálepky zahŕňajú dva modely: jeden s textom a jeden bez textu. To isté platí pre pásky. Týmto spôsobom ich môžete kombinovať v balení. Oba modely sa predávajú v rovnakom blistri.


Samolepky

Okrem krásneho dizajnu sa tieto lepiace etikety vyznačujú vysokou kvalitou. Jedná sa o odolné nálepky, ktoré bez problémov priľnú k rôznym materiálom. Môžete ich nalepiť na lepenku, plast, papier, sklo, hliník, metakrylát... Možností je viacero.

Naše lepiace etikety sú vytlačené na plastovom papieri s matným povrchom. Majú biele pozadie a majú jemný vzor krtkov. Predávajú sa v blistrových baleniach a máme množstevné zľavy.


Citrónová aróma

Vôňa citrónu je jednou z najpríjemnejších, pokiaľ ide o výrobu domácej kozmetiky. Môžete si vyrobiť krémy, mydlá, vonné sviečky, osviežovače vzduchu, gély ... Ktorýkoľvek z týchto domácich výrobkov je možné prispôsobiť pomocou týchto nálepiek, ktoré naznačujú, že sú vyrobené s citrónovou arómou.

V závislosti od veľkosti a formátu nádoby, ktorú si vyberiete na spracovanie s citrónovou arómou, môžete umiestniť jeden alebo druhý model nálepky. Ich kombináciou budete môcť vytvoriť jedinečný a ručne vyrobený kôš s výrobkami s citrónovou arómou! Ideálne na darčeky.


Kde kúpiť citrónové nálepky?

V internetovom obchode Gran Velada môžete vidieť , kde kúpiť citrónové nálepky. Vyberte model, ktorý uprednostňujete, požadované množstvo a spracujte objednávku online. Za pár dní ho dostanete na uvedenú adresu. Rýchla preprava. Rôzne spôsoby platby.

Te mostramos cómo