Dekoračné nálepky aromatické červené ovocie

Kúpiť nálepky červeného ovocia

Ak máte záujem o kúpu nálepiek na červené ovocie na prispôsobenie svojich výtvorov touto arómou, tieto lepidlá sú ideálne. Každý blister sa skladá zo 4 nálepiek, kruhových alebo štvorcových, v ktorých sa objavuje kresba červeného ovocia, ako sú jahody, maliny a čerešne, a 4 lepiacich pások.

Štvorcové nálepky sa zase skladajú z 2 nálepiek s textom "vôňa červeného ovocia" napísaným v niekoľkých jazykoch a ďalšie 2 len s kresbami. Cieľom je kombinovať nálepky s textom so stuhami s kresbou a naopak. Ak si chcete kúpiť nálepky na červené ovocie, budete si musieť vybrať iba možnosť, ktorá sa vám najviac páči.


Jahodové nálepky

Samolepky jahôd a iného červeného ovocia majú exkluzívny dizajn Gran Velady a sú vyrobené z plastového papiera, vodeodolného materiálu, ktorý bez problémov priľne k akémukoľvek povrchu.

Tieto jahodové nálepky sa predávajú v blistroch po 8 nálepkách, 4 kruhové alebo štvorcové a ďalšie 4 obdĺžnikové vo forme stuhy. Stačí si vybrať zvolený model a požadovanú sumu.


Vôňa červeného ovocia

Tieto nálepky je možné použiť nielen na ozdobenie vonných sviečok, ale aj na všetky druhy domácich výrobkov s vôňou červeného ovocia. Možnosti sú neobmedzené. Tieto nálepky budú vyzerať skvele na nádobách a pohároch so smotanou, pohároch aromatických solí, ručne vyrábaných mydlách a akomkoľvek inom produkte s vôňou červeného ovocia, na ktorý si spomeniete.

Môžete vyrábať dávky alebo koše kombináciou rôznych druhov výrobkov s rovnakou arómou a ozdobiť ich týmito nálepkami. Budú najatraktívnejším darčekom.


Kde kúpiť nálepky červeného ovocia?

Nálepky na červené ovocie si môžete kúpiť online objednávkou prostredníctvom webovej stránky Gran Velada. Stačí sa vopred zaregistrovať a na spracovanie objednávky postupovať podľa niekoľkých jednoduchých krokov. Máme rýchle dodávky do Španielska a EÚ. Veľkoobchod a maloobchod.

Te mostramos cómo