Dekoračné vanilkové aromatické nálepky

Vanilkové etikety

Vanilkové etikety, ideálne na prispôsobenie ručne vyrábaných výrobkov s vanilkovou arómou. Sú k dispozícii v dvoch modeloch. V okrúhlom modeli sa v strede nálepky objaví vanilkový kvet so strukmi a okolo neho si môžete prečítať vanilkovú arómu v niekoľkých jazykoch. Podlhovastá ozdobná stuha je znázornená malými vanilkovými kvetmi a ich strukmi.

Medzitým má štvorcový model dve verzie. Obe sú obsiahnuté v rovnakom blistri. V jednej z verzií sa objavuje iba ilustrácia vanilky a strukov; A v druhom si môžete prečítať vanilkovú arómu.

Lepiace nálepky

Tieto lepiace nálepky sú vytlačené na plastovom papieri a majú biele pozadie. Sú odolné a ich povrchová úprava je matná. Je to exkluzívny dizajn Gran Velady, z ktorého môžete získať veľa.

Naše lepiace nálepky je možné prilepiť na rôzne typy povrchov: papier, lepenka, plast, hliník, sklo... Preto sú veľmi praktické a ziskové. Stačí ich nalepiť na zvolený kontajner a budete mať ručne vyrobený výrobok s profesionálnym povrchom.

Vanilková aróma

Dobrá vec na týchto nálepkách je, že sú veľmi univerzálne a všestranné, pretože ich môžete umiestniť na všetky výrobky, ktoré vyrábate s vanilkovou arómou. Budú vám slúžiť na:

  • Vonné sviečky
    Mydlá
    Sprchový gél
    Šampón
    Telové mlieko
    Soli do kúpeľa

V skutočnosti sú tieto nálepky ideálne, ak uvažujete o vytvorení radu domácich výrobkov s vanilkovou arómou. Budete mať košík ručne vyrábanej kozmetiky ideálny na darčeky.

Kde kúpiť vanilkové etikety?

V Gran Velade nájdete, kde kúpiť vanilkové etikety. Musíte si len vybrať model, ktorý sa vám najviac páči, množstvo, ktoré potrebujete, a spracovať objednávku online. Pošleme ich na uvedenú adresu. Rýchle dodávky.

Te mostramos cómo