Nálepky, ovocie a kvety

Kúpiť nálepky na kvety a ovocie

Ak chcete prekvapiť exkluzívnym a starostlivým balením, neváhajte a kúpte si kvetinové a ovocné nálepky na ozdobenie obalu alebo balenia vašich ručne vyrábaných výrobkov. Tieto obdĺžnikové nálepky sú k dispozícii v troch rôznych modeloch a sú inšpirované kvetmi magnólie a olivovým ovocím.

Môžete si kúpiť kvetinové a ovocné nálepky vo voľných blistroch alebo baleniach a vybrať si svoj obľúbený z troch vzorov nálepiek alebo kombináciu všetkých troch. Pri kúpe nálepiek na kvety a ovocie sú k dispozícii aj dve veľkosti. Veľký obsahuje tri nálepky na každom blistri, zatiaľ čo malý obsahuje 6 nálepiek na každom blistri.


Kvetinové nálepky

Kvetinové nálepky, ktoré vám ukážeme, sú ideálne pre ručne vyrábané výrobky. Sú vyrobené z plastového papiera a ľahko priľnú ku všetkým druhom materiálov, ako je lepenka, celofánový papier, plastové nádoby, sklo ...

Tento typ obdĺžnikových kvetinových nálepiek nám umožňuje ozdobiť obaly mydiel a kozmetiky a zdôrazniť, že ide o ručne vyrábané prírodné produkty.

V strede každej z nálepiek, na bielej krabici, sú veľkými písmenami napísané slová "ručne vyrobený prírodný produkt".


Etikety pre prírodné produkty

Ak hľadáte štítky pre prírodné produkty , tieto nálepky môžu byť riešením. Inšpirované kvetmi sú ideálne na balenie kozmetiky a prírodných mydiel, najmä na vytvorenie radu výrobkov s olivovým olejom alebo magnóliou.

Štítky pre prírodné produkty môžu byť použité ako na balenie tyčiniek mydla, tak aj na ich použitie ako uzáver v krabiciach alebo dekoráciách. Budú tiež vyzerať skvele vo vysokých a predĺžených nádobách. Popustite uzdu svojej kreativite a stavte na tieto lepidlá pre svoje výtvory.


Kde kúpiť nálepky na kvety a ovocie?

Nálepky na kvety a ovocie si môžete kúpiť prostredníctvom webovej stránky Gran Velada. Stačí zadať objednávku online a dostanete ju do niekoľkých dní. Máme rýchle dodávky do Španielska a EÚ, ako aj niekoľko spôsobov dopravy, aby ste si mohli vybrať svoj obľúbený.

Te mostramos cómo