Nálepky baliace kvapôčky

Nálepky s kvapkami vody

Samolepky na kvapky vody dostupné v Gran Velada majú jedinečný dizajn pozostávajúci z pozadia pokrytého farebnými kvapkami, v ktorých sa v strede na bielej krabici objavujú slová "ručne vyrobené".

Samolepky na kvapky vody sú v predaji v blistroch po troch nálepkách, s rovnakým vzorom, ale s inou kombináciou farieb. A môžete si tiež vybrať blister medzi tromi rôznymi kombináciami: zeleno-fialová; ružovo-modrá; alebo horčicovo-zelená voda. Vyberte si svoj obľúbený a premeňte svoje remeselnícke výtvory na niečo jedinečné a prekvapujúce.


Obdĺžnikové nálepky

Potrebujete obdĺžnikové nálepky na ozdobenie mydiel, kozmetiky alebo podrobností o hosťoch? Tieto lepidlá, ktoré predstavujeme, sú navrhnuté tak, aby sa dali použiť ako obal na mydlá a na ozdobenie nádob a obalov kozmetiky, sviečok, mydiel a iných originálnym a zábavným spôsobom.

Naše obdĺžnikové samolepky na kvapky vody sú vyrobené z plastového papiera, vodeodolné a ľahko priľnú k rôznym povrchom, vďaka čomu sú ideálne pre tento typ ručne vyrábaných výrobkov.


Nálepky na balenie

Ako používať nálepky na balenie kvapiek ? Nápadom pre nich je použiť ich ako obal na tyčinky mydla pri rezaní, predtým ich zabaliť do celofánu. Budú tiež vyzerať skvele ako uzáver pre škatule alebo sulfátové vrecká alebo v predĺžených kozmetických nádobách. Možnosti sú veľmi rozmanité, stačí dať fantáziu.

V katalógu Gran Velada nájdete širokú škálu samolepiek na balenie v rôznych štýloch a formátoch, s možnosťou prispôsobiť si mnohé z nich tak, aby ste ich dokonale prispôsobili kontajnerom, ktoré používate.


Kde kúpiť nálepky na kvapky vody?

Ak hľadáte, kde kúpiť nálepky kvapiek vody v Gran Velada, môžete si ich kúpiť online a objednať si ich prostredníctvom webovej stránky. Máme rýchle dodávky a niekoľko platobných prostriedkov. Zásielky do Španielska a EÚ. Veľkoobchod a maloobchod.

Te mostramos cómo