Japonské vlnové obalové nálepky

Vlnové nálepky

Predstavujeme túto sériu vlnových samolepiek zložených z troch rôznych farebných kombinácií rovnakého dizajnu. Môžete si vybrať medzi jantárovou, tyrkysovou alebo levanduľovou. V strede štítku, nad prázdnym políčkom, je veľkými písmenami napísané "ručne vyrobené".

Pozadie vlnových nálepiek má veľmi charakteristický dizajn, pretože sleduje takzvaný japonský vlnový vzor, sled vĺn, ktoré sa na seba prekrývajú. Sú veľmi originálne a dodajú iný a výrazný nádych všetkým produktom, kde ich umiestnite.


Ručne vyrábané samolepky

Táto kolekcia ručne vyrábaných nálepiek je ideálna na použitie ako obal na naše mydlá, sviečky alebo domácu kozmetiku. Sú veľmi univerzálne a dajú sa použiť ako na zdobenie nádob, tak aj na uzavretie obalov detailov a darčekov.

Napríklad zabaľte jednoduchú tyčinku mydla priehľadným celofánovým papierom a ozdobte ju nalepením jednej z týchto ručne vyrobených nálepiek. Uvidíte, aké je to originálne! Okrem dosiahnutia cieľa najprofesionálnejšieho.


Štítky pre domáce výrobky

Ak hľadáte štítky pre domáce výrobky s originálnym a moderným dizajnom, v ktorom vyniká, že ide o niečo ručne vyrobené, tieto nálepky sú to, čo potrebujete. Vyberte si kombináciu, ktorá sa vám najviac páči, a zadajte objednávku prostredníctvom webovej stránky.

V Gran Velada máme množstvo modelov samolepiek a etikiet na domáce výrobky s vlastnými a exkluzívnymi dizajnmi pre vaše remeslá a remeselné detaily.


Kde kúpiť vlnové nálepky?

V internetovom obchode Gran Velada nájdete, kde kúpiť vlnové nálepky a mnoho ďalších nálepiek pre remeslá. Zadajte objednávku online ešte dnes a dostanete ju vo veľmi krátkom čase u vás doma.

Te mostramos cómo