Nálepky, hmyz a kvety

Kúpiť nálepky kvety a hmyz

Odvážte sa kúpiť nálepky na kvety a hmyz , aby ste prekvapili elegantným a exkluzívnym balením! Tento model je jedinečným dizajnom nášho internetového obchodu, botanickou inšpiráciou.

Naše nálepky na kvety a hmyz sú obdĺžnikové a pretiahnuté. Dôležitosť spočíva v krásnych botanických ilustráciách s kvetmi a hmyzom. Predávajú sa v blistroch s tromi nálepkami.
Pri nákupe nálepiek kvety a hmyz si môžete vybrať zo štyroch možností: iba kvety, iba hmyz, kvety a hmyz v čiernej a bielej farbe alebo zmes s tromi modelmi nálepiek.


Nálepky na kvety

Kvetinové nálepky kombinujú rôzne botanické druhy a prevládajú ružové tóny. V strede ilustrácie, rovnako ako v ostatných modeloch, majú nápis: "Handmade", napísaný veľkými písmenami as typografiou čiernou farbou.

Vyberte si model samolepiek, ktorý si vyberiete, majte na pamäti, že ide o štítky, ktoré dokonale priľnú na mnohých povrchoch a na ktoré z nich môžete veľa získať.

Nálepky na kvety aj hmyz budú skvelé na uzatváranie obálok a sulfátov, na zabalenie ručne vyrobených mydiel alebo na ozdobenie prírodných kozmetických darčekov. Jednoduchým a ekonomickým spôsobom ich dostanete, aby mali povrchovú úpravu z najfarebnejších a originálnych.


Nálepky proti hmyzu

Nálepky proti hmyzu sú tiež vytlačené na bielom pozadí a majú matný povrch. V tomto prípade je striekajúca farba modrá. Motýle, vážky, chrobáky... sú niektoré z hmyzu, ktoré sa objavujú v týchto botanických ilustráciách.

Ďalšou možnosťou je vybrať si model nálepiek, ktorý kombinuje hmyz a kvety. V tomto prípade ide o čiernobiele štítky s oboma dekoratívnymi motívmi. Ak sa vám všetky modely páčia natoľko, že neviete, ktorý z nich si vybrať, získajte zmes hmyzu a kvetinových nálepiek. Je to blister troch nálepiek, jednej z každého modelu.


Kde kúpiť nálepky na kvety a hmyz?

Ak hľadáte, kde kúpiť nálepky na kvety a hmyz, vstúpte do internetového obchodu Gran Velada. Stačí si vybrať preferovaný model, vybrať množstvo a spracovať nákup. Dostanete ho pohodlne vo svojom dome! Rýchla preprava.

Te mostramos cómo