Darčekové nálepky na mašľu

Nálepky so stuhou

Tento balík 16 nálepiek so stuhou predstavujeme v štyroch rôznych farbách a vytlačených v pruhoch a bielych bodkách na farebnom pozadí a naopak. Sú to plastové papierové nálepky, odolné voči vode, takže ich môžete použiť ako na balenie darčekov, tak aj na balenie vašich ručne vyrobených mydiel a sviečok.

Tieto stuhové samolepky dostupné v Gran Velada majú originálny dizajn, ktorý nenájdete v iných obchodoch, takže si nenechajte ujsť príležitosť získať tento fantastický balík nálepiek.


Nálepky na zabalenie darčekov

Potrebujete nálepky na zabalenie darčekov? Tieto nálepky v tvare mašle sú ideálne na to, aby dodali baleniu vášho darčeka konečný nádych. Budú vyzerať skvele v rohu alebo ako upevnenie stuhy alebo šnúry priviazanej k obalu.

Nálepky na darčekové balenie vám umožňujú prispôsobiť si balíčky a obaly jednoduchým a veľmi ekonomickým spôsobom. Navštívte náš katalóg výrobkov, kde objavíte širokú škálu lepiacich etikiet, ktoré dodajú vašim výtvorom a darčekom osobitý nádych.


Lepiace svorky

Tieto lepiace kravaty alebo nálepky slúžia na ozdobenie vašich remesiel a dodávajú im veľmi zvláštny nádych. Sú vodeodolné a môžete ich využiť ako na zabalenie darčekov, tak aj na výrobu špeciálneho obalu na mydlá a ručne vyrábané sviečky.

Zabudnite na pokusy o výrobu ťažkopádnych stužkových zväzkov a využite tieto lepiace kravaty na výrobu originálneho darčekového balenia.


Kde kúpiť nálepky na luky?

Na webovej stránke Gran Velada nájdete, kde kúpiť stuhové nálepky na ozdobenie obalov vašich darčekov. Ak to chcete urobiť, stačí zadať objednávku online pohodlne z domu a za pár dní ju dostanete.

Te mostramos cómo