Svadobné nálepky na zdravie

Svadobné štítky na prispôsobenie

V Gran Velade nájdete niekoľko modelov svadobných štítkov, ktoré si môžete prispôsobiť. To zahŕňa frázu "Na zdravie" a je navrhnuté tak, aby uvádzalo mená nevesty a ženícha a dátum odkazu.

Ak si chcete kúpiť svadobné štítky na personalizáciu, stačí spracovať objednávku online a poslať nám príslušné informácie. Ako? Po zadaní objednávky uvidíte krabicu pozorovaní. Tam musíte uviesť, čo chcete zobraziť. Napríklad Inés & Javier. 25.08.2017. Skontrolujte správnosť a dokončite nákup.


Lepiace svadobné štítky

Tieto lepiace svadobné štítky majú čiernu typografiu a sú priehľadné. Sú k dispozícii v dvoch rôznych veľkostiach a predávajú sa v baleniach. Malé svadobné nálepky idú 8 x 8, zatiaľ čo veľké sú k dispozícii 5 x 5. Bez ohľadu na to, ktorý model si vyberiete, minimálna objednávka musí byť 6 balení.

Tento model lepiacich svadobných etikiet dokonale priľne na najrôznejšie povrchy, ako je sklo, papier, hliník, lepenka ... Okrem toho sú ideálne na lepenie na sviečky a voskové obrazovky. Týmto spôsobom získate dekoráciu pre vašu svadbu úplne personalizovanú.

Ak chcete vidieť, aké krásne sú vo fanales, tu vám necháme odkaz na jeden z našich príspevkov.


Online svadobné nálepky

V Gran Velade vám dávame k dispozícii svadobné nálepky online. Máme široký katalóg s veľmi rozmanitými a rôznymi modelmi, ktoré sa snažíme prispôsobiť všetkým chutiam.

Pozrite si našu online kategóriu svadobných nálepiek a nájdite si svoj obľúbený model. Mnohé z nich je možné prispôsobiť tak, aby ste vytvorili jedinečné a exkluzívne podrobnosti o hosťoch.


Kde kúpiť svadobné štítky na prispôsobenie?

V Gran Velada si môžete kúpiť svadobné štítky na prispôsobenie. Vyberte si potrebné množstvo a spracujte svoju objednávku online. Nezabudnite nám poslať svoje mená a dátum odkazu. Vytlačíme vám ich a pošleme vám ich do niekoľkých dní.

Te mostramos cómo