Kozmetické nálepky na mieru

Lepiace etikety na kozmetiku

Lepiace etikety na kozmetiku sú kruhové s priemerom 6 cm, ideálne na umiestnenie na veko pohárov. Dizajn je exkluzívny pre Gran Velada, s morskými vlnami v pozadí s nápisom "Soli z Mŕtveho mora" v šedej farbe. V hornej časti sú slová "ručne vyrobené" veľkými písmenami a sivou farbou a stredná časť je oblasť, kde sa uvádza typ kozmetiky, pre ktorú sú štítky určené: exfoliant, krémy, masky, pleťové vody ...

Môžete si tiež vybrať lepiace etikety pre kozmetiku v dvoch rôznych farbách, ružovej a vodozelenej, ktoré sa budú aplikovať na centrálne slovo a vlny pozadia.


Nálepky na kozmetické balenie

V Gran Velada máme široký katalóg obalov pre kozmetiku, v ktorých môžete uchovávať svoje krémy a inú prírodnú kozmetiku. Tieto nálepky na kozmetické balenie budú skvelé vo všetkých fľašiach, ktoré majú minimálny priemer 7 cm. Dobre sa držia v sklenených, plastových alebo hliníkových nádobách.

Tu je niekoľko príkladov, v ktorých budú nálepky na kozmetické balenie ideálne:

Štítky pre domáce krémy

Štítky pre domáce krémy prinesú vašim výrobkom profesionálny povrch s dôrazom na detail, že sú ručne vyrábané. Majú moderný a zábavný dizajn, sú tlačené v plaste a sú vodeodolné.

Tento model etikiet pre domáce krémy je špeciálne navrhnutý pre kozmetiku vyrobenú zo solí z Mŕtveho mora a môžete vytvoriť personalizované balenie v rovnakom štýle pre celý sortiment výrobkov, ktoré vyrábate so soľami z Mŕtveho mora.


Kde kúpiť lepiace etikety na kozmetiku?

Na webovej stránke Gran Velada si môžete kúpiť prispôsobiteľné lepiace etikety na kozmetiku v praktických baleniach. Zadajte objednávku online a dostanete ju okamžite. Rýchla doprava do Španielska a EÚ. Ak chcete prispôsobiť tieto štítky pre kozmetiku, stačí nám poslať text, ktorý chcete zobraziť v pozorovaniach objednávky. V prípade akýchkoľvek otázok sa môžete obrátiť na náš zákaznícky servis.

UKÁŽEME TI AKO NA TO