Nálepky na kávové sviečky

Nálepky na kávu

Tento model kávových samolepiek vytvoril exkluzívne dizajnérsky tím Gran Velada. Sú ideálne na koketný záver vašich domácich kávových sviečok. Je to zaoblený dizajn s okrajmi hrebenatými v tvaroch malých vĺn.

Tieto nálepky na kávu dokonale priľnú na sklenené, plastové alebo hliníkové povrchy. Majú polomatný povrch a sú vytlačené na plastovom papieri, takže sú odolné voči vode.


Etikety pre aromatické sviečky

Tento model etikiet vonných sviečok je k dispozícii v hnedých tónoch. Čítajú "Kávová sviečka". Typografia kávy je napísaná veľkými písmenami, zatiaľ čo sviečka sa javí ako malé.

Tieto štítky pre vonné sviečky majú trochu retro a vintage vzduch a umožnia vám ozdobiť a pomenovať vaše domáce vonné sviečky . Získate dokonalý detail darčeka!


Domáce kávové sviečky

Ak sa chcete povzbudiť k výrobe domácich kávových sviečok, zapíšte si tento jednoduchý krok za krokom. Potrebné materiály: vosk, farbivo, esencia, knôt a šálky na kávu.

Prvá vec je roztaviť vosk GV-35, špeciálny pre sviečky v skle. Keď je tekutý, podľa chuti sa pridá hnedé sfarbenie a aromatická esencia kávy. So všetkými integrovanými zložkami sa naleje do pohárov. Odporúča sa, aby teplota vosku bola 62 ° C.

Keď vosk vychladne, vložte vodiacu tyč a vložte knôt do otvoru, ktorý zostal. Zostáva len ozdobiť šálky nálepkami na kávu. S týmito domácimi kávovými sviečkami dostanete svoj domov alebo kanceláriu vždy voňať ako čerstvo uvarená káva.

V našom blogu si môžete pozrieť kompletný návod. Tu vám necháme odkaz s krokom, ako vyrobiť domáce kávové sviečky.


Kde kúpiť nálepky na kávu?

V Gran Velada si môžete kúpiť nálepky na kávu na ozdobenie vašich domácich sviečok. Predávajú sa v blistrových baleniach. Ak hľadáte iné typy nálepiek, pozrite sa do nášho katalógu. Stačí zadať objednávku online a my vám ju pošleme domov.

UKÁŽEME TI AKO NA TO