Okrúhle svadobné nálepky na mieru

Svadobné nálepky

Ak hľadáte nálepky na koketné, moderné a originálne svadby, pozrite sa na tento model. Je to exkluzívny dizajn Gran Velada. Tieto svadobné samolepky sú k dispozícii v širokej kombinácii farieb: purpurová a sivá, fialová a horčicová, vínová a mätová, béžová a detská modrá ... Možností je viacero, aby ste si mohli vybrať tú, ktorá sa vám najviac páči.

Najlepšie zo všetkého je, že tieto svadobné nálepky je možné prispôsobiť menom nevesty a ženícha a dátumom odkazu. Môžeme tiež upraviť farbu vlasov nevesty a ženícha. Týmto spôsobom budete mať jedinečné nálepky, ktoré dodajú elegantný nádych vašim darčekom pre hostí.

Tento model nálepiek na personalizované svadby sa predáva v balení, každá s 26 štítkami. Majú polomatný povrch a sú vytlačené na plastovom papieri. Sú odolné a dokonale priľnú na mnohých povrchoch: plast, sklo, drevo, lepenka, papier, celofán...

Tagy pre svadobné dary

Ak chcete špeciálne balenie pre podrobnosti o hosťoch, tieto štítky svadobných darov vám ho pomôžu získať. S nimi bude ich zdobenie rýchle, jednoduché a ekonomické.

Naše štítky na svadobné dary sa vyznačujú jednoduchosťou a farebnosťou. V strede obrázka sa objavujú usmievavé tváre priateľa a priateľky. Chlapec nosí motýlika, zatiaľ čo na hlave nosí malý kvet, z ktorého vychádza sviečka. Nad nimi dve prepletené aliancie, symbol jednoty.

V hornej časti sa objaví dátum odkazu a pod menom nevesty a ženícha. Pozadie mení farbu v závislosti od dizajnu a v ňom môžete jemne oceniť malé hviezdy a krtky ako dekoráciu.

Personalizované nálepky na svadby

Rozhodnite sa kúpiť tieto personalizované svadobné nálepky! Robiť to v našom internetovom obchode je rýchle a bezpečné. Prvá vec, ktorú musíte urobiť, je rozhodnúť sa pre kombináciu farieb, ktoré sa vám najviac páčia. Potom uveďte sumu, ktorú potrebujete, a kliknite na tlačidlo "Kúpiť".

Týmto spôsobom pridáte personalizované svadobné nálepky do svojho virtuálneho košíka. Ak chcete pokračovať v nákupe, stačí kliknúť na "Spracovať objednávku". Potom sa objaví nové okno a v spodnej časti budete mať políčko na zanechanie pozorovaní. Je to miesto, kde musíte uviesť údaje, ktoré chcete zobraziť na svojich personalizovaných svadobných nálepkách. Napríklad: Diego a Paula. 24-06-2017. Pred dokončením objednávky skontrolujte, či sú všetky údaje správne.

Kde kúpiť personalizované svadobné nálepky?

V Gran Velada si môžete kúpiť personalizované nálepky. Okrem tohto modelu nájdete v našom internetovom obchode širokú škálu dizajnov. Vyberte si ten, ktorý sa vám najviac páči, a zadajte objednávku! Rýchle dodávky do Španielska a EÚ.

Te mostramos cómo