Lepiace pásky na mieru

Vlastné lepiace etikety

Pozrite sa na tieto vlastné nálepky a vyťažte z nich maximum! S nimi môžete ozdobiť svoje nádoby rýchlo, jednoducho a koketne. Sú napríklad ideálne na balenie údajov o svadobných hosťoch.

Keďže ide o personalizované lepiace etikety , prispôsobia sa vám, pričom vždy rešpektujú pôvodný dizajn. Môžete napísať meno nevesty a ženícha a dátum svadby a na druhej strane vtipnú a originálnu frázu. Pomenujte si to!

Stačí nám poslať text, ktorý chcete zobraziť na svojich personalizovaných nálepkách v pozorovaniach objednávky. Tam musíte uviesť všetky údaje a my vám ich prispôsobíme.


Dekoratívne lepiace pásky

Tieto dekoratívne lepiace pásky sú jednoduché a veľmi univerzálne. V strede majú malé srdce a po stranách môžete napísať požadovaný text. Samozrejme, nemôže to trvať veľmi dlho.

Tieto dekoratívne lepiace pásky budú ideálne v týchto nádobách, ktoré nájdete v Gran Velade:

Nálepky na balenie

Tieto baliace nálepky sú predĺžené a dostupné v širokej kombinácii farieb: ružová a čokoláda; ružová a svetlomodrá; fialová a fialová; zelená a lososová; a zelená a čokoláda. Okrem toho všetky tieto kombinácie zahŕňajú bielu farbu.

Tieto obalové nálepky sú vytlačené na plastovom papieri, sú vodeodolné a majú polomatný povrch. Sú kvalitné a bez problémov priľnú k povrchom zo skla, plastu, korku, lepenky, hliníka ...


Kde kúpiť vlastné lepiace etikety?

Ak vás zaujíma, kde kúpiť personalizované lepiace etikety, v Gran Velada vám ponúkame kompletný katalóg, aby ste našli model, ktorý sa vám najviac páči. Sme výrobcovia, preto máme exkluzívne dizajny, ktoré vám môžeme prispôsobiť. V prípade akýchkoľvek otázok sa môžete obrátiť na náš zákaznícky servis.

Te mostramos cómo