Vlastné viečka na nádoby

Papierové lepiace čiapky

Lepiace papierové viečka , ktoré sa majú umiestniť ako uzáver do rôznych typov nádob, ako sú poháre na jogurty. Sú to samolepiace nálepky, ktoré dokonale priľnú na sklenené, hliníkové alebo plastové povrchy.

Tieto papierové lepiace viečka majú polomatný povrch a sú odolné voči vode. Sú k dispozícii v troch modeloch a sú ideálne na výrobu vonných sviečok ako svadobný detail.

Uvidíte, že majú záložku, aby mohli bez problémov vzlietnuť. Ak vyrábate vonné sviečky, vôňa sa koncentruje vo vnútri a keď sa veko odlúpne, aróma, ktorú vydáva, je oveľa intenzívnejšia.


Viečka na poháre na jogurt

Tieto viečka na jogurtové poháre sú skvelé v tejto nádobe , ktorú si môžete kúpiť v našom internetovom obchode. Sú umiestnené ako veko a budete mať veľmi koketnú nádobu.

Čiapky sú k dispozícii v troch rôznych modeloch. V prvej sa v centrálnej časti objaví meno nevesty a ženícha a dátum. Pod ním má geometrický vzor.

Druhý model má kvetinovú potlač a v strede má prúžok na uvedenie mien, ktoré označíte, a dátumu. Medzitým najnovší model prichádza s frázou "novomanželia". Tento dizajn je možné tiež prispôsobiť.

Tri modely viečok na jogurtové poháre sú k dispozícii postupne v troch rôznych farebných kombináciách, takže si môžete vybrať ten, ktorý sa vám najviac páči. Pozrite sa na fotografie produktov a vyberte si svoj obľúbený dizajn!


Personalizované nálepky na svadby

Ak chcete tieto personalizované nálepky na svadby, stačí nám poslať údaje, ktoré chcete zobraziť: meno nevesty a ženícha a dátum odkazu.

Ak si chcete kúpiť tieto personalizované nálepky na svadby, prvá vec, ktorú musíte urobiť, je uistiť sa, že si vyberiete preferovaný model. Potom vyberiete potrebné množstvo a spracujete objednávku.

Otvorí sa nové okno a v dolnej časti sa zobrazí pole. Tu musíte uviesť meno a dátum, ktorý chcete uviesť na svojich personalizovaných svadobných nálepkách. Napríklad: Marta a Carlos. 28-06-2017. Skontrolujte, či je všetko v poriadku!


Kde kúpiť vlastné viečka na balenie?

V Gran Velada si môžete kúpiť personalizované tapas na kontajnery. Predávajú sa v baleniach po 26 jednotkách. Okrem tohto modelu nájdete v našom internetovom obchode širokú škálu nálepiek a štítkov. Sme výrobcovia a máme vlastné a exkluzívne dizajny. Rýchle zásielky do Španielska a EÚ.

Te mostramos cómo