Viečka na lepiace nádoby

Papierové viečka na okuliare

Papierové viečka na poháre, ideálne pre vonné sviečky. Sú to samolepiace nálepky, ktoré sa umiestňujú ako veko na nádoby. Kombinujú tri farby, ktoré sú trendy: svetlooranžová, nočná modrá a indigo. Okrem toho majú pekný geometrický vzor.

Aby sa tieto papierové viečka na okuliare dokonale zatvorili, majú pútko navrhnuté v jednej z farieb. V strede sa zobrazí text Aromatická sviečka.

Tieto nálepky sú perfektné vonné sviečky v skle. Prilepia sa ako veko a tak sa vôňa koncentruje vo vnútri skla. Keď ich odkryjete, aby ste ich zapli, vôňa je oveľa intenzívnejšia.


Etikety vonných sviečok

Okrem papierových viečok na poháre sú súčasťou balenia aj štítky vonných sviečok. Jedná sa o dekoratívne nálepky, ktoré sa umiestnia do spodnej časti skla. Majú rovnaký dizajn ako predchádzajúce.

V oboch prípadoch je pozadie nálepky biele. Sú vodeodolné a majú matný povrch. Tieto štítky pre vonné sviečky budú na tomto obale vyzerať skvele:


Kde kúpiť viečka na lepiace nádoby?

V Gran Velada si môžete kúpiť viečka na lepiace nádoby. Predávajú sa v blistri s 8 nálepkami každého typu: 8 krytov a 8 dekoratívnych. V našom internetovom obchode nájdete aj všetky materiály na výrobu vlastných vonných sviečok. Je to veľmi jednoduché a môžete si ich prispôsobiť arómou, ktorá sa vám najviac páči.

Te mostramos cómo