Plameniakové nálepky

Štítky plameniakov

Letné, mladistvé a veľmi okázalé. Toto sú štítky plameniakov , ktoré si môžete kúpiť v modeli Gran Velada, ktorý vytvoril exkluzívne náš dizajnérsky tím. Predávajú sa v blistrových baleniach a každý obsahuje 12 rôznych modelov.

Ružové tóny sú protagonistami týchto štítkov plameniakov, aj keď v geometrickej tlači nájdete aj vzory, ktoré majú nádych tyrkysovej. Tieto nálepky sú ideálne na zdobenie obalov, darčekov alebo ako šrotové nálepky.


Flamenco nálepky

Flamenco samolepky vám umožňujú zdobiť darčeky a obaly rýchlo, pohodlne a ekonomicky. Budete im tiež môcť dať veľmi farebný nádych. Nápad: môžete ich umiestniť do škatule alebo obálky z papiera kfrat, dať niekoľko kôl ozdobnou stuhou, ktorá vynikne, napríklad v modrých tónoch, a štítok dať ako uzáver. Výsledok prekvapí!

S flamenco nálepkami môžete tiež ozdobiť vonné sviečky v skle, fľaše osviežovačov vzduchu mikados alebo domáce kozmetické nádoby, ako sú gély. Budú mať jedinečnú a najoriginálnejšiu povrchovú úpravu.


Šrotové nálepky

Ak ste vášniví scrapbooking, pozrite sa na tieto šrotové nálepky. Okrem krásnych a veľmi efektných sú vodeodolné a sú vytlačené na plastovom papieri. S nimi si môžete prispôsobiť fotografie svojej dovolenky, program a vytvoriť jedinečné návrhy.

Naše odpadové samolepky perfektne priľnú na mnohých povrchoch, takže sú veľmi univerzálne. Môžete ich tiež použiť napríklad na zdobenie a personalizáciu pozvánok na večierok.


Kde kúpiť štítky plameniakov?

Vstúpte do internetového obchodu Gran Velada a kúpte si tieto štítky plameniakov. Predáva sa v blistri s 12 plameniakmi. Môžete si kúpiť 10 blistrových balení a využiť výraznú zľavu. Stačí spracovať objednávku online a my vám ju pošleme domov.

Te mostramos cómo