Jahodovo červená farba na mydlo

Kozmetické farby na mydlo

Kozmetické farby na mydlo Gran Velada sú ideálne na výrobu dekoratívnych mydiel, alebo na zvýraznenie detailov mydiel. Neodporúča sa ich používať na veľké mydlové povrchy, na to slúžia tekuté farbivá. Maj na pamäti, že ide o dekoratívne farby, po použití mydla sa farby zmijú.

Mydlové farby sa používajú na zvýraznenie reliéfov mydiel alebo na písanie a kreslenie. Môžeš napríklad vytvoriť originálne svadobné darčeky, napísať na mydlové kocky meno nevesty a ženícha alebo ich dokonca prispôsobiť každému hosťovi. S tvojou fantáziou a kreativitou a našimi farbami dosiahneš vynikajúce dizajny.

Sú tiež praktické, ak sa chystáš výrobať mydlá s deťmi, pretože ich výroba a maľovanie sa stane veľmi zábavnou aktivitou, pri ktorej stráviš čas s rodinou. Najmenší sa budú skvele baviť pri výrobe a aj zdobení vlastných mydiel.

Ako používať mydlové farby?

Používanie mydlových farieb je jednoduché a zábavné. Tu je postup krok za krokom. Pred začatím maj na pamäti, že je nevyhnutné, aby mydlá boli úplne suché.

  1.  Uzavretú nádobu dobre pretrep, aby sa farebné častice rozptýlili.
  2.  Ponor jemný štetec do farby a vyfarbi miesta, ktoré chceš zvýrazniť.
  3.  Nechaj farbu uschnúť.
  4.  Nastriekaj kozmetický lak na povrch mydla v minimálnej vzdialenosti 30 cm. Týmto spôsobom farba lepšie ztuhne a nebude farbiť na dotyk.

Na blogu www.blog.granvelada.sk nájdeš rôzne návody a nápady na prácu s mydlovými farbami. Uvidíš, že postup je veľmi jednoduchý a blog ti postkytne inšpiratívne články k tvorbe vlastných návrhov.

Kde kúpiť farby na mydlo?

Vstúp do internetového obchodu Gran Velada a nájdeš miesto, kde kúpiť mydlové farby, dostupné v širokej škále odtieňov. Na www.granvelada.sk máme na predaj množstvo mydlových farieb. Stačí si vybrať farby, ktoré sa ti páčia, zadať potrebné množstvo a spracovať objednávku online. Môžeš kúpiť viacero našich farieb na vytvorenie vlastných zmesí a tak dosiahnuť exkluzívne odtiene.

Stiahnite si dokumentáciu tu

List Stiahnuť (672.11k)

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (869.66k)

Te mostramos cómo