Kozmetický žltý minerálny pigment oxidu železitého

Minerálne pigmenty na kozmetiku

Minerálne pigmenty na kozmetiku, ktoré si môžeš kúpiť v Gran Velada, sú 100% prírodné, sú extrahované z minerálov a spĺňajú všetky požiadavky na použitie v kozmetike. Môžu byť tiež použité na farbenie prírodných sviečok.

Všetky sa vyznačujú tým, že sú nerozpustné vo vode a v mastných prostrediach, pretože farbia disperziou. Sú to vysoko kvalitné pigmenty, ktoré nemigrujú, neoxidujú a nemenia frabu pod vplyvom svetla. Preto sú ideálne na výrobu mydiel rôznych farieb. Majú veľkú odolnosť a stálosť.

Ide hlavne o oxidy železa, ktoré poskytujú červené, čierne alebo žlté sfarbenie; oxidy chrómu, ktoré spôsobujú zelené sfarbenie; a ultramarínové pigmenty, ktoré dávajú fialovú alebo modrú farbu. Vo všetkých prípadoch ide o prírodné minerálne pigmenty v prášku, ktoré sa predávajú v nádobách rôznych veľkostí.

Tieto minerálne pigmenty sú ideálne na prírodné zafarbenie ručne vyrábaných kozmetických výrobkov. Môžeš ich použiť na:

  • Líčenie tváre
  • Púdre
  • Očné tiene
  • Mydlá
  • Gély
  • Šampóny
  • Masky
  • Krémy
  • Bomby do kúpeľa
  • Masážne sviečky

Sú veľmi všestranné a funkčné, a preto sú také prínosné. Rovnaký pigment môže byť použitý na zafarbenie rôznych produktov. Ak ho chceš však použiť na zafarbenie glycerínového mydla, je dôležité mať na pamäti, že tieto pigmenty mydlo zmatňujú, preto sa neodporúča farbivo použiť, ak chceš, aby boli mydlá priehľadné alebo priesvitné. V takom prípade použi na glycerínové mydlo tekuté farbivá, ktoré si môžeš kúpiť aj v našom internetovom obchode.

Ako používať kozmetické minerálne pigmenty?

Pred pridaním minerálnych pigmentov do akéhokoľvek výrobku je potrebné ich rozptýliť. Týmto spôsobom sa vyhneš hrudkám a intenzita farby bude tiež väčšia.

  • Vlož štipku pigmentu do sklenenej alebo keramickej nádoby a pridaj niekoľko kvapiek 96 ° alkoholu alebo oleja, v závislosti od výrobku, ktorý budeš robiť.
  • Častice minerálneho pigmentu dobre rozdrv, aby sa rozptýlili a keď je zmes úplne homogénna, môžeš ju pridať do prípravku.

Pigmenty sa pridávajú na konci, po tom ako boli zapracované ostatné zložky. Len trochu premiešaj, aby sa dobre integrovali a je to!

Ak sa chystáš použiť tieto minerálne pigmenty na výrobu práškových prípravkov, ako sú napríklad bomby do kúpeľa, alebo nejaký typ masky, nie je potrebné ich predtým riediť. Stačí ich pridať do zvyšku práškových ingrediencií a dobre ich premiešať, aby sa rozptýlili po celom základe. Týmto jednoduchým spôsobom budeš môcť dodať svojim výrobkom nový nádych farby.

Kde kúpiť kozmetické minerálne pigmenty?

V internetovom obchode Gran Velada nájdeš širokú škálu farbív pre kozmetiku. Predávajú sa v prášku, alebo v tekutej forme. Prezri si náš rozsiahly katalóg farbív a získaj ten, ktorý najlepšie vyhovuje tvojim potrebám. Ak máš akékoľvek otázky, alebo chceš, aby sme ti poradili, kontaktuj náš zákaznícky servis.

Stiahnite si dokumentáciu tu

Stiahnite si tu Technický list Stiahnuť (0)

Stiahnite si tu Karta bezpečnost Stiahnuť (0)

Te mostramos cómo