Silikónový katalyzátor pre formy

Katalyzátor pre silikón

Katalyzátor pre silikón si teraz môžeš kúpiť samostatne, nezávisle od silikónu, aby si ho mal/a vždy k dispozícii navyše, ako rezervu. Niekedy sa stáva, že katalyzátor dodávaný so silikónom do foriem je z rôznych dôvodov nedostatočný. Tento katalyzátor je určený na použitie so silikónom do foriem Gran Velada.

Silikónový katalyzátor je základnou zložkou na výrobu foriem, bez ktorej by bolo prakticky nemožné vyrobiť silikónovú formu. Jeho úlohou je zmes spevniť, pretože silikón by sám o sebe nikdy nevytvrdol. Takto získaš pružné a veľmi ohybné formy, ktoré sa dajú ľahko používať.

Ako používať silikónový katalyzátor

Pokiaľ ide o použitie silikónového katalyzátora, je nevyhnutné vedieť, aké množstvo silikónu budeš potrebovať na výrobu formy, pretože podiel katalyzátora, ktorý treba pridať, bude 5 %. Inými slovami, na každých 100 gramov silikónu pridaj 5 gramov katalyzátora. 

  • Na 100 g silikónu pripadá 5 g katalyzátora.
  • Na 500 gr. silikónu 25 gr. katalyzátora.
  • Na 1 kg silikónu 50 gr katalyzátora.

Ďalšia fáza pozostáva zo zmiešania oboch zložiek: silikón + katalyzátor. Pretrep plechovku so silikónom tak, aby sa dekantovaný produkt zjednotil s tým, ktorý nie je, a pridaj katalyzátor v zodpovedajúcom pomere. Obe zložky dobre premiešaj a budeš ich mať pripravené na prípravu formy. Maj na pamäti, že prostredie a teplota ovplyvňujú rýchlosť sušenia. Takto sa dá použiť silikónový katalyzátor na výrobu veľmi pružných a odolných silikónových foriem.

Kde kúpiť katalyzátor pre silikón?

V internetovom obchode Gran Velada nájdeš, kde kúpiť katalyzátor na silikón, základnú zložku pri výrobe silikónových foriem. Ak ho chceš mať, stačí sa predtým zaregistrovať na webe a spracovať svoj nákup. Vo veľmi krátkom čase dostaneš objednávku domov. Máme rýchle dodávky do Španielska a EÚ, s niekoľkými dopravcami na výber a rôznymi spôsobmi platby. Veľkoobchod a maloobchod.

UKÁŽEME TI AKO NA TO