Drevený držiak knôtov

Kúpiť držiak Mecha

V spoločnosti Gran Velada si môžeš kúpiť tento praktický držiak na knôt. Je vyrobený z dreva a pomôže ti udržať knôt v strede pri domácej výrobe sviečok. Je pevný a tvrdý a v strede má malý otvor na uchytenie knôtu.

Tento držiak na knôt je pevný a odolný a dokonale odolá vysokým teplotám pri topení parafínu. Je veľmi praktický a výrazne uľahčí proces umiestňovania knôtu. Takisto sa ľahko čistí: po zaschnutí vosku môžeš z držiaka knôtu ľahko odstrániť zvyšky vosku.

Drevený držiak na knôty

Je to drevená podpera pre knôty s predĺženým tvarom, ktorá má v strede otvor. Tento otvor pomáha knôtu byť dokonale upevnený a dobre vycentrovaný.

Tento knôtový držiak je ideálny ako na výrobu sviečok v nádobách, tak aj na ich výrobu s rôznymi druhmi foriem. Bude to pre teba veľká pomoc! Takže nerozmýšľaj dvakrát a získajte tento stojan pre mechy Gran Velada.

Ako používať knôtový držiak

Používanie držiaka knôtu je veľmi jednoduché a uľahčuje jeho výrobu. Na výrobu sviečok v nádobe sa odporúča odrezať knôt na vhodnú dĺžku, berúc do úvahy výšku nádoby; Vycentruj ho a drž ho na vrchu nádoby s týmto knôtovým držiakom. Uisti sa, že je dobre vycentrovaný! Teraz ho stačí naplniť voskom.

Ak sa ich chystáš vyrobiť pomocou foriem, odporúčame ti navliecť knôt tak, že ho prejdeš z jedného konca na druhý a držíš ho týmto držiakom knôtu. Keď je dobre vycentrovaný, zostáva len naliať vosk do formy a počkať, kým nevyschne.

Rada! Držiak knôtu sa odporúča odstrániť, keď je vosk pevný, aby sa zabránilo pohybu knôtu. Ako vidíš, stane sa základným nástrojom pri výrobe tvojich ručne vyrábaných sviečok.

Kde kúpiť podporu mecha?

V hre Gran Velada si môžeš kúpiť podporu pre knôty. Máme rôzne modely. Okrem toho v www.granvelada.com nájdete širokú škálu materiálov na výrobu vlastných sviečok. Pozri sa a zadaj objednávku! Rýchla preprava.

UKÁŽEME TI AKO NA TO