Aromatické soli uhoriek

Veľkoobchod a maloobchod s aromatickými soľami

V Gran Velada si môžete kúpiť aromatické soli veľkoobchodne aj maloobchodne. Dali sme vám k dispozícii už parfumované soli v rôznych formátoch, od malých nádob až po úsporný formát 25 kilogramov. Je to vysoko kvalitný produkt, ktorý sa predáva za veľmi dobrú cenu.

Máme širokú škálu aromatických solí: aloe vera, marakuja, škorica, ruže, levanduľa, morský vánok, jazmín, mäta ... Všetky sú parfumované a farebné a môžete im dať mnoho použití. Šíria sa veľa, takže tieto aromatické soli sú ideálne na výrobu ekonomických a veľmi farebných darčekov.

Majú veľmi intenzívnu arómu, ktorá trvá dlho, a preto sú ideálne na aromatizáciu každej miestnosti vo vašej domácnosti. Okrem toho, po niekoľkých mesiacoch, keď vidíte, že strácajú vôňu, môžete znova pridať aromatickú esenciu, aby boli ako prvý deň.


Použitie aromatických solí

Tieto aromatické soli sú ideálne na výrobu osviežovačov vzduchu v skrinkách. Napríklad naplňte niektoré vrecká na organzu týmito aromatickými soľami a budete mať dokonalý a veľmi ekonomický osviežovač vzduchu pre skrinky a zásuvky.

Sú tiež dokonalým produktom na výrobu stredových prvkov. Aromatické soli môžete umiestniť ako dno vázy, do lampáša alebo na tanier a na vrch položiť nejaké sviečky. Za veľmi málo peňazí získate akýkoľvek priestor na skvelú vôňu.


Aromatické soli pre podrobnosti

Aromatické soli sú ideálne na detaily krstu, svadby a prijímania. Musíte nimi len naplniť niektoré skúmavky alebo nejaké koketné látkové vrecká a prispôsobiť ich obalovými materiálmi, ktoré si môžete kúpiť aj v našom internetovom obchode.

Výhodou stávkovania na aromatické soli na detaily je, že sú veľmi ekonomické. Bez toho, aby ste míňali veľa peňazí, budete mať perfektný darček pre svojich hostí, ktorý bude navyše veľmi praktický.


Kde kúpiť aromatické soli?

V internetovom obchode Gran Velada nájdete, kde kúpiť aromatické soli. Musíte si len vybrať model, ktorý sa vám najviac páči, uviesť požadovanú sumu a spracovať nákup. Za pár dní dostanete balík na uvedenú adresu. Pamätajte, že aromatické soli si môžete kúpiť veľkoobchodne a maloobchodne. Rýchla preprava. Rôzne spôsoby platby.

Te mostramos cómo