Forma na keramiku medailón s anjelom

Silikónová forma na vonnú keramiku

Silikónová forma na výrobu vonnej keramiky je ideálna na výrobu vonných keramických figúrok. Forma umožňuje tiež prácu s inými materiálmi, ako je cement, mydlo na báze glycerínu, vosk ... Keďže je forma taká odolná, je veľmi pohodlné s ňou pracovať.

Táto forma sa vyznačuje tým, že je nepriľnavá a pružná, čo značne uľahčuje výrobu domácich výrobkov. Aby vydržala forma dlho, treba ju po každom použití dobre vyčistiť a vysušiť bez ohľadu na materiál, s ktorým boli použité.

Forma na výrobu voňavej keramiky

Silikónová forma na výrobu vonnej keramiky je jedna z pomôcok, ktoré pri výrobe keramiky nemôžu chýbať. Budeš tiež potrebovať:

Všetky materiály na výrobu vonnej keramiky nájdeš v internetovom obchode Gran Velada. K dispozícii je široký katalóg foriem, pre vyrobenie nespočetného množstva figúrok. Je to skvelá možnosť výroby darčekov pre hostí a kamarátov.

Ako vyrobiť vonnú keramiku

Nižšie ti krok za krokom ukážeme, ako vyrobiť vonnú keramiku. Uvidíš, aké je to jednoduché!

  1. Odváž živicu na vodnej báze alebo sadru a vlož časť sypkého materiálu do hmoždiera s pigmentom, aby sa rozptýlilo každé zrnko pigmentu.
  2. Maj na pamäti, že pigmenty majú veľkú intenzitu, takže stačí pridať malé množstvo. Keramiku môžeš tiež nechať bez farby, v takom prípade nepridávaj žiadny pigment.
  3. Pridaj vodu v správnom pomere a miešaj, kým nedosiahneš homogénnu hmotu, bez hrudiek. 
  4. Naplň formu a poklep o pracovnú dosku tak, aby sa zmes rozliala do všetkých zákutí.
  5. Nechaj zmes vychladnúť a stvrdnúť. Dôležité! Výrobok musí byť úplne suchý, aby sa zabránilo rozbitiu.

Na parfumovanie keramiky, musia byť figúrky nastriekané zo zadnej strany zmesou alkoholu 96 (70%) a aromatickej esencie (30%).

Kde kúpiť formy na vonnú keramiku?

V internetovom obchode Gran Velada si môžeš kúpiť silikónové formy na vonnú keramiku. Nájdeš tu aj ostatné potrebné pomôcky. Máme široký katalóg výrobkov pre domáce výrobky! Rýchla preprava.

Te mostramos cómo