Tyrkysové farbivo na soli a bomby do kúpeľa

Farbivo na soli a bomby do kúpeľa

Farbivo na kúpeľové soli a bomby do kúpeľa je vyrobené tak, aby farbilo bez zafarbenia pokožky. Ak ho však pridáš viac ako odporúčané, môže dôjsť k zafarbeniu. Treba vziať do úvahy, že ide o veľmi intenzívne farbivá, takže stačí pridať niekoľko kvapiek, aby soli získali farbu.

Toto farbivo je balené v plastových fľaštičkách s kvapkacím uzáverom. Tieto nádoby majú výhodu: sú veľmi praktické, pretože farbivo sa pridáva po kvapkách, takže nedochádza k rozliatiu ani k odpadu. Odporúčame, aby neboli vystavené priamemu svetlu, pretože to môže ovplyvniť intenzitu farbiva.

Ako farbiť soli a bomby do kúpeľa?

Domáce farbenie soli do kúpeľa je veľmi jednoduchý proces. Stačí pridať farbivo v malých dávkach do základnej soli a premiešať. Trik: niekoľko minút dobre miešaj, aby sa farbivo rozptýlilo po celom povrchu.

Dôležité je tiež pridávať farbivo po troškách. Najprv pridaj niekoľko kvapiek a premiešaj. Ak chceš dosiahnuť väčšiu intenzitu, pridaj ešte niekoľko kvapiek. Takto postupuj, kým nezískaš požadovanú farbu.

V prípade bômb do kúpeľa je tiež veľmi jednoduché ich zafarbiť. V tomto prípade sa farbivo pridá do práškového základu a dobre sa rozmieša rukami, kým nie je zmes jednofarebná. Dôležité! Pri práci je potrebné použiť rukavice

Kde kúpiť farbivo na soli a bomby do kúpeľa?

V Gran Velada si môžeš kúpiť farbivo na soli do kúpeľa. Kvapalina sa už predáva vo fľašiach rôznych veľkostí. Keď sa rozhodneš pre farbu, vyberieš požadovanú sumu a uskutočníš platbu, za pár dní ti ho pošleme domov. Hneď môžeš začať farbiť soľ do kúpeľa a bomby do kúpeľa.

Stiahnite si dokumentáciu tu

Stiahnite si tu Karta bezpečnost Stiahnuť (0)

List Stiahnuť (654.61k)

Te mostramos cómo