Prírodný limonén

Kúpiť limonén

V spoločnosti Gran Velada si môžeš kúpiť limonén, prírodnú zložku získavanú z oleja destilovaného zo šupiek niektorých citrusových plodov, ako je pomaranč, citrón alebo bergamot. Prírodný limonén sa používa na pridanie vône do kozmetických prípravkov. Jeho čuchový opis zahŕňa tóny pomaranča a svieže, sladké, citrusové tóny.

Pri kúpe limonénu získavaš vysokokvalitnú kozmetickú zložku, ktorú môžeš použiť nielen v kozmetike. Používa sa aj do sviečok, osviežovačov vzduchu, čistiacich prostriedkov... Dokonca aj ako repelent proti hmyzu vďaka svojej silnej citrusovej vôni.

Limonén v kozmetike

Limonén v kozmetike sa používa v nízkych dávkach, najviac 1 %, na ochutenie domácich produktov. Niekoľko kvapiek limonénu môžeš pridať do:

  • Krémy
    Masky
    Séra
    Telové mlieko
    Telové maslá
    Exfoliačné produkty

Limonén sa v kozmetike pridáva na konci prípravy, keď sú ostatné zložky už dokonale integrované. Pridaj niekoľko kvapiek, dobre premiešaj a ak chceš, aby bola vôňa intenzívnejšia, pridaj trochu viac. Nezabudni však, že dávka by nemala presiahnuť 1 %.

Limonénová aróma

Okrem kozmetiky sa limonén môže používať aj na prirodzené prevoňanie domácnosti, auta alebo kancelárie. Môžeš s ním vyrábať rôzne druhy osviežovačov vzduchu, ako sú mikádo, vonný vosk, používať ho v esenciálnych difuzéroch...

Vonný limonén sa dá použiť aj na výrobu vonných sviečok, čistiacich prostriedkov... Získaj príjemnú vôňu vo svojom domove vďaka prírodnému limonénu Gran Velada! Je to veľmi univerzálny produkt, ktorý môžeš využiť naplno.

Kde kúpiť prírodný limonén?

Navštív stránku www.granvelada.com, kde si môžeš si rýchlo, pohodlne a bezpečne kúpiť prírodný limonén. Objednaj si ho online a dostaneš ho už o niekoľko dní. Veľkoobchodný a maloobchodný predaj prírodného limonénu. Rýchle dodanie.

Stiahnite si dokumentáciu tu

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (0)

Osvedčenie IFRA Stiahnuť (0)

Alergény Stiahnuť (0)

List Stiahnuť (0)

Te mostramos cómo