Esenciálny olej z ruty voňavej

Kúpiť éterický olej z ruty voňavej

Esenciálny olej z ruty si teraz môžeš kúpiť ako prísadu do domácej kozmetiky. Nikdy by sa nemal nanášať priamo na pokožku, ale zriediť a použiť v kozmetických prípravkoch. Ruta je aromatická rastlina, ktorá sa tradične používala v starovekých keltských a rímskych kultúrach pre jej konotácie ako posvätnej a ochrannej rastliny.

Jej éterický olej sa získava destiláciou listov a stoniek rastliny, čím sa získava tekutina. Pri kúpe esenciálneho oleja z ruty tu nájdeš jeho chemotyp. Tento esenciálny olej je chemotypovaný, pretože bol získaný z aromatickej rastliny, ktorá bola analyzovaná a jej zložky boli overené. Chemotyp označuje molekulu, ktorá je najviac zastúpená a ktorá je zodpovedná za jej vlastnosti.

Vlastnosti ruty voňavej

Rutový esenciálny olej má protizápalové vlastnosti , ktoré pomáhajú upokojiť bolesť svalov a kĺbov, ako je artritída alebo dislokácie a vyvrtnutia. Ďalšou vlastnosťou ruty je jej antibakteriálny účinok a ako repelent proti hmyzu. Môže sa použiť pri liečbe na zabíjanie určitých húb a na udržanie múch, komárov a vši.

Výhody ruty voňavej

Existuje mnoho známych výhod ruty, a to tak z hľadiska kozmetického použitia a liečby, ako aj jej ezoterickejších konotácií. Výhody ruty môžeme využiť tak, že jej éterický olej pridáme do rôznych krémov a domácej kozmetiky:

  • -Krémy.
  • -Masti.
  • - Telové mlieka
  • - Šampón proti všiam
  • - Repelenty proti komárom a hmyzu


Kde kúpiť rutový esenciálny olej?

Ak chceš kúpiť esenciálny olej z ruty, stačí zadať objednávku prostredníctvom internetového obchodu Gran Velada. Vyber si množstvo a zadaj objednávku. V priebehu niekoľkých dní dostaneš nákup na uvedenú adresu. Máme rýchle dodávky do Španielska a EÚ.

Stiahnite si dokumentáciu tu

Stiahnite si tu Alergény Stiahnuť (0)

Stiahnite si tu Technický list Stiahnuť (0)

Stiahnite si tu Certifikát IFRA Stiahnuť (0)

Certf. Netestované zvieratá Stiahnuť (0)

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (172.16k)

Te mostramos cómo