Esenciálny olej z čierneho korenia

Esenciálny olej z čierneho korenia

Esenciálny olej z čierneho korenia, ktorý si môžeš kúpiť v Gran Velada, sa získava destiláciou plodov korenia parou. Má osviežujúcu a korenistú arómu a vyniká svojimi kozmetickými vlastnosťami aj vlastnosťami súvisiacimi s aromaterapiou.

Esenciálny olej z čierneho korenia vyniká vytváraním tepelného efektu, preto  zlepšuje  krvný obeh a zmierňuje bolesť svalov. Teplo, ktoré vytvára, zvyšuje potenie, a preto je to olej, ktorý pomáha detoxikovať pokožku.

Vlastnosti esenciálneho oleja z čierneho korenia

Toto nie sú jediné vlastnosti esenciálneho oleja z čierneho korenia. Medzi jeho výhody patria aj antiseptické a protizápalové vlastnosti. Okrem toho pomáha tónovať pokožku.

V oblasti aromaterapie vlastnosti esenciálneho oleja z čierneho korenia pomáhajú znižovať úzkosť a podporovať koncentráciu. Okrem toho sa považuje za afrodiziakum.

Použitie esenciálneho oleja z čierneho korenia

Použitie esenciálneho oleja z čierneho korenia je veľmi rozmanité. Môžeš ho použiť ako zložku pre:

  • Krémy a gély na cirkuláciu
  • Masážne oleje
  • Krémy na spevnenie tela
  • Anticelulitídne gély

V prípade týchto kozmetických prípravkov by dávka nemala prekročiť 2% celkového množstva a vždy brať do úvahy, že sa nemôže aplikovať priamo na pokožku.

Pri aromaterapii môžeš v difuzéri zriediť až 15% esenciálneho oleja z čierneho korenia tak, aby celá miestnosť bola impregnovaná jeho arómou.

Kde kúpiť esenciálny olej z čierneho korenia?

Ak hľadáš, kde kúpiť esenciálny olej z čierneho korenia, v internetovom obchode Gran Velada ho máš k dispozícii. Tento esenciálny olej z čierneho korenia je jediný, ktorý predávame zriedený z legislatívnych dôvodov, pretože z bezpečnostných dôvodov nemôže byť uvedený na trh čistý.

Technické vlastnosti esenciálneho oleja z čierneho  korenia:

  • Koncentrácia: zriedená 5% dietylftalátom
  • Používať v malých dávkach a neaplikovať priamo na pokožku, pretože ju môže dráždiť.
  • Nepoužívať počas tehotenstva.

Stiahnite si dokumentáciu tu

Certifikát netestované zvieratá Stiahnuť (0)

List Stiahnuť (156.01k)

Alergény Stiahnuť (139.72k)

Osvedčenie IFRA Stiahnuť (1.19M)

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (2.57M)

UKÁŽEME TI AKO NA TO