Ylang ylang esenciálny olej

Vlastnosti esenciálneho oleja Ylang ylang

Esenciálny olej ylang ylang má dobre známe vlastnosti v oblasti kozmetiky a aromaterapie. Hovorí sa napríklad, že má antiseptické, hojivé a kožný maz regulujúce vlastnosti. Je tiež populárne známy tým, že pomáha stimulovať obľúbený rast.

Z aromaterapeutického hľadiska má exotickú a zmyselnú vôňu. Preto sa o esenciálnom oleji ylang ylang hovorí, že má afrodiziakálne vlastnosti. Spája sa aj s dobrou náladou, eufóriou a pohodou. Je užitočný v prípade stresu, úzkosti alebo frustrácie. Môžeš pridať niekoľko kvapiek do kúpeľa alebo si vyrobiť vonné sviečky. Možností je veľa!

Aby si si mohol vychutnať všetky vlastnosti esenciálneho oleja ylang ylang, je nevyhnutné, aby bol výrobok, ktorý si kúpiš, čistý a prírodný, ako je tento od spoločnosti Gran Velada. Ide o chemotypizovaný esenciálny olej, t. j. získaný z aromatickej rastliny, ktorá bola analyzovaná a ktorej zložky boli overené. Chemotyp označuje molekulu, ktorá je najviac zastúpená a ktorá je zodpovedná za poskytovanie vlastností esenciálneho oleja ylang-ylang.

Kozmetické vlastnosti esenciálneho oleja Ylang ylang

Zoznám sa s hlavnými kozmetickými vlastnosťami esenciálneho oleja ylang ylang! Uvidíš, že je to veľmi všestranný produkt, ktorý má čo ponúknuť, pokiaľ ide o výrobu prírodných produktov na pleť a vlasy.

Esenciálny olej ylang ylang je známy svojimi antiseptickými a hojivými vlastnosťami. Pomáha udržiavať pokožku bez baktérií a prirodzeným spôsobom podporuje rýchlejšiu regeneráciu. Preto sa tento esenciálny olej používa na výrobu kozmetiky na poškodenú alebo zjazvenú pokožku.

Okrem týchto výhod má esenciálny olej ylang aj reguláciu kožného mazu. Pomáha vyrovnávať mazovú sekréciu pokožky, čím výrazne zlepšuje jej vzhľad. Odporúča sa v prípade akné alebo lupín.

Vlastnosti esenciálneho oleja ylang-ylang sa tým nekončia: vedel si, že pomáha stimulovať rast vlasov? Jeho regeneračná sila pomáha vlasom rásť silnejšie a vitálnejšie. Preto je ideálny na prípravu vlasových prípravkov.

Použitie esenciálneho oleja Ylang ylang

Teraz, keď poznáme jeho vlastnosti, pozrime sa na použitie esenciálneho oleja ylang ylang. Je to skvelá ingrediencia, ktorú môžeš použiť pri výrobe:

  • Šampóny na vypadávanie vlasov
  • Liečivé produkty
  • Krémy na akné
  • Mydlá na tvár a telo
  • Pleťové vody na stimuláciu rastu vlasov
  • Masky na tvár a vlasy

Ako vidíš, esenciálny olej ylang ylang má mnoho spôsobov využitia, preto si ho zaobstaraj a začleň ho do svojich kozmetických a aromaterapeutických receptov! Dá sa z neho získať veľa, čo z neho robí veľmi cenovo výhodný produkt. Stačí len niekoľko kvapiek esenciálneho oleja ylang ylang, aby si mohol jeho vlastnosťami obohatiť svoje domáce prípravky.

Technické vlastnosti esenciálneho oleja ylang ylang

Esenciálny olej ylang ylang sa získava destiláciou kvetov tejto rastliny. Je známy ako kvet kvetov. Tento strom dokáže narásť do výšky viac ako 4 metre za niečo vyše roka. Darí sa mu vo vlhkej pôde a jeho listy sú dlhé a veľké, zatienené zvláštnymi žltými zvončekovitými kvetmi, z ktorých sa získava esenciálny olej. Pochádza z ostrova Jáva, Filipín a Indonézie.

Toto sú najdôležitejšie vlastnosti esenciálneho oleja ylang, ktorý si môžeš kúpiť tu:

  • Zloženie: Kvetinový olej Cananga Odorata
  • Extrakcia: získaná destiláciou kvetov ylang ylang.
  • Svetložltá takmer jantárová kvapalina so sladkou, kvetinovou a balzamikovou vôňou.
  • Vedecký názov rastliny: Cananga odorata
  • Synonymá: kvet cananga

Ylang ylang esenciálny olej kontraindikácie

V stanovených dávkach a na odporúčané použitie nemá esenciálny olej ylang ylang žiadne známe kontraindikácie. Vždy je však vhodné poradiť sa s odborníkom a pamätať na to, že by sa nemal aplikovať čistý priamo na pokožku alebo vlasy.

Okrem týchto odporúčaní by ho nemali používať tehotné alebo dojčiace ženy. Neodporúča sa ani pre deti a osoby s epilepsiou.

Odporúča sa uchovávať mimo dosahu detí a vyhnúť sa dlhodobému používaniu, pokiaľ to nie je odporúčané na lekársky predpis. Spoločnosť Gran Velada nezodpovedá za používanie a aplikáciu tohto výrobku.

Kúpiť esenciálny olej ylang ylang

Esenciálny olej ylang ylang si môžeš kúpiť na www.granvelada.sk. Kvalita a dobrá cena! Nájdeš ho v rôznych formátoch, takže si môžeš vybrať ten, ktorý najlepšie vyhovuje tvojim potrebám. Uvidíš, že esenciálny olej ylang ylang máme za rôzne ceny v závislosti od formátu, pričom množstevné zľavy sú už uplatnené.

Nákup esenciálneho oleja ylang ylang prostredníctvom nášho online obchodu je jednoduchý, rýchly a pohodlný. Stačí sa zaregistrovať ako zákazník, vybrať si množstvo, ktoré potrebuješ, a urobiť objednávku. Náš zákaznícky servis ti pomôže so všetkým, čo potrebuješ. Máme rôzne spôsoby platby a rýchle dodanie.

Stiahnite si dokumentáciu tu

Stiahnite si tu Alergény Stiahnuť (0)

Stiahnite si tu Certifikát IFRA Stiahnuť (0)

List Stiahnuť (82.42k)

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (684.86k)

Te mostramos cómo