Bobkový esenciálny olej

Výhody bobkového esenciálneho oleja

Zoznam výhod bobkového esenciálneho oleja je rozsiahly, najmä v oblasti kozmetiky a aromaterapie. Preto sa považuje za skvelú zložku pre starostlivosť o pokožku a vlasy.

Bobkový Esenciálny olej  má pripisované antibakteriálne vlastnosti, to znamená, že pomáha chrániť pred baktériami, hubami a parazitmi. Je tiež známy svojimi protizápalovými vlastnosťami. Preto je veľmi účinný pri výrobe produktov na akné a lupiny. S ním môžeš vyrábať krémy, masky, šampóny ...

Do zoznamu výhody bobkového esenciálneho oleja musíme pridať jeho protizápalový účinok, a preto sa považuje za nepostrádateľnú zložku pre športovcov. A pomáha zmierniť miernu bolesť kĺbov a svalov.

Na čo je bobkový esenciálny olej? Môžeš si pripraviť vlastný masážny olej. Aby to bolo možné, stačí napríklad zmiešať bobkový esenciálny olej  s arnikovým olejom. Môžeš tiež vyrábať masti  alebo masážne oleje.

Bobkový éterický olej - ezoterické vlastnosti

Bobkovému esenciálnemu oleju sú tiež pripísané ezoterické vlastnosti. V tomto prípade sa predpokladá, že pomáha chrániť priestory a ľudí. Môže sa tiež použiť na čistenie a ochranu pred negatívnymi  energiami. S ním si môžeš pripraviť amulety na ochranu pred zlom a  zahnanie smoly. Súvisí  aj s múdrosťou.

Bobkový esenciálny olej

prináša množstvo výhod v oblasti aromaterapie. Jeho vôňa je stimulujúca a osviežujúca a je považovaná za dobré tonikum.  Pomáha zmierniť  apatiu a odvrátiť fyzickú a duševnú únavu. Okrem toho podporuje koncentráciu, stimuluje pamäť a poskytuje vitalitu. Je tiež spojený s pokojom a dôverou a pomáha prekonávať ťažké životné situácie.

Ako si vychutnať tieto vlastnosti bobkového  esenciálneho oleja  v aromaterapii? Môžeš si pripraviť nejaké sviečky a parfumovať ich s ním. Môžeš tiež vyrobiť aromatické vosky a osviežovač vzduchu alebo ho použiť na zvlhčovače.

Kde kúpiť esenciálny olej z bobkového listu

V Gran Velada si môžeš kúpiť 100% čistý a prírodný bobkový esenciálny olej. Získava sa destiláciou bobkových listov parou a má veľmi osviežujúcu arómu. Môže sa použiť na výrobu kozmetiky, navyše si môžeš vychutnať výhody, ktoré má v oblasti aromaterapie. Samozrejme, maj na  pamäti, že sa nedá aplikovať priamo na pokožku. Je to zložka na výrobu tvojich výrobkov.

Aké je použitie bobkového  esenciálneho oleja, ktorý si tu môžeš kúpiť? S ním môžeš vyrábať mydlá, gély, krémy, šampóny, masážne oleje, osviežovače vzduchu, sviečky ... Je to veľmi všestranný produkt, z ktorého môžeš veľa získať. Je koncentrovaný, preto je nevyhnutné rešpektovať dávku užívania, ktorá je označená osvedčením asociácie IFRA.

Tu si môžeš kúpiť bobkový esenciálny olej za výhodnú  cenu a v najlepšej kvalite. Zadaj www.granvelada.com a vytvor si  svoju objednávku online. Tiež tu nájdeš mnoho ďalších ingrediencií pre tvoje výrobky.  Rôzne spôsoby platby. Rýchla preprava.

Stiahnite si dokumentáciu tu

Stiahnite si tu Alergény Stiahnuť (0)

Tu si môžete stiahnuť technický Stiahnuť (0)

Osvedčenie IFRA Stiahnuť (0)

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (2.8M)

UKÁŽEME TI AKO NA TO