Tymiánový esenciálny olej

Vlastnosti tymiánového esenciálneho oleja

Poznáš vlastnosti tymiánového esenciálneho oleja? Pripisuje sa mu mnoho výhod v oblasti kozmetiky a aromaterapie. Nižšie podrobne uvádzame tie najrelevantnejšie, aby bolo zrejmé, ako z toho vyťažiť maximum.

Ak je tymiánový esenciálny olej  pre niečo známy, je to preto, že pomáha zlepšovať krvný obeh. Je to skvelá ingrediencia, ak sa chystáš vyrábať výrobky pre unavené nohy a pre prípady kŕčových žíl. Preto sa používa na výrobu masážnych olejov alebo krémov na nohy.

Na čo jetymiánový esenciálny olej? Je to tiež zložka široko používaná na výrobu produktov proti celulitíde pre svoje stimulačné vlastnosti. Krémy, oleje alebo zábaly sú niektoré z kozmetických prípravkov, ktoré môžeš urobiť s týmto éterickým olejom.

Vlastnosti tymiánového esenciálneho oleja  tu nekončia. Musíme pridať jeho antiseptický a adstringentný účinok. Na jednej strane pomáha udržiavať pokožku čistú a dezinfikovanú, bez baktérií. Okrem toho reguluje prebytočný tuk. Je aj vhodný pri boji s akné a lupinami!

V oblasti aromaterapie jetymiánový esenciálny olej  známy ako skvelý stimulant. Jeho vôňa pomáha regenerovať energie a je spojená s vitalitou a odvahou. Okrem toho jeho stimulačná sila zlepšuje pamäť a pozornosť. S ním môžeš vyrábať sviečky, osviežovače vzduchu alebo ho použiť vo zvlhčovači.

Tymiánový esenciálny olej na vlasy

Tymiánový esenciálny olej na vlasy sa odporúča na výrobu výrobkov, ktoré pomáhajú obmedziť vypadávanie vlasov a lupiny. Prečo? Ako sme už spomenuli, pomáha zlepšovať krvný obeh, a to aj v pokožke hlavy a je tiež známy svojimi stimulačnými vlastnosťami. To je dôvod, prečo pomáha vlasom rásť viac a robiť ich silnejšími.

Medzitým adstringentné a kožné regulačné vlastnosti pomáhajú regulovať lupiny. Tymiánový esenciálny olej prispieva k čisteniu  pokožky hlavy. Samozrejme, maj na pamäti, že sa nedá použiť priamo na vlasy, ale musíš pridať niekoľko kvapiek do spracovania šampónov, masiek...

Tymiánový esenciálny olej Kontraindikácie

Tymiánový esenciálny olej nemá známe významné kontraindikácie pre indikované použitie  v odporúčaných dávkach, ale tieto odporúčania sa musia vziať do úvahy:

  • Nepožívať ani neaplikovať čistý priamo na pokožku a vlasy.
  • Tymiánový esenciálny olej sa neodporúča u tehotných, dojčiacich a mladších žien.
  • Uchovávať mimo dosahu detí.
  • Nepoužívať vysoké dávky tymiánového esenciálneho oleja a vyhýbať sa dlhodobému používaniu.
  • Gran Velada nie je zodpovedná za používanie alebo aplikáciu tohto produktu.

Použitie tymiánového esenciálneho oleja

Tu sú niektoré z použití tymiánového esenciálneho oleja. Maj na pamäti, že ide o veľmi všestranný produkt, ktorý ti bude slúžiť na viacnásobné spracovanie. Tiež sa rýchlo  rozpúšťa, pretože stačí pridať niekoľko kvapiek a môžeš si vychutnať jeho pozitívne účinky. Tymiánový esenciálny olej  môžeš použiť na:

  • Krémy proti celulitíde
  • Šampóny na mastné vlasy
  • Masky na tvár a vlasy
  • Masážne oleje
  • Čistiace mydlá a dezinfekčné prostriedky
  • Vlasové a pleťové toniká

Pre všetky použitia esenciálneho oleja z tymiánu je nevyhnutné dodržiavať odporúčané dávkovanie. Je tiež dôležité mať na pamäti, že sa pridáva  pred dokončením prípravku, za studena, aby nadmerné teplo neovplyvnilo jeho vlastnosti.

Kde kúpiť tymiánový esenciálny olej?

Ak ťa zaujíma, kde kúpiť tymiánový esenciálny olej , vstúp do internetového obchodu Gran Velada. Nájdeš ho v rôznych veľkostiach, takže si môžeš vybrať tú, ktorá najlepšie vyhovuje tvojím potrebám. Tu si môžeš kúpiť tymiánový esenciálny olej  za ekonomickú cenu a v skvelej kvalite. Neváhaj a získaj ho! Množstevné zľavy sa už uplatňujú. Rôzne spôsoby platby. Rýchla preprava.

Stiahnite si dokumentáciu tu

Certifikát netestované zvieratá Stiahnuť (0)

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (1.78M)

List Stiahnuť (185.37k)

Alergény Stiahnuť (143.42k)

Osvedčenie IFRA Stiahnuť (265.47k)

Te mostramos cómo