Feniklový esenciálny olej

Feniklový esenciálny olej

V Gran Velada si môžeš kúpiť čistý a prírodný feniklový éterický olej , ktorý sa použije ako zložka pri vyrábaní výrobkov osobnej starostlivosti, a to ako pre pokožku, tak aj pre vlasy. Je to veľmi aromatický olej, ktorý vydáva intenzívny aníz a sladkú arómu. Tento olej sa získa destiláciou feniklu vodnou parou.

Nákupom feniklového esenciálneho oleja získaš kvalitnú ingredienciu, pomocou ktorej môžeš vyrábať krémy, masky, šampóny, mydlá, telové zábaly ... Je to olej, ktorý sa odporúča pri príprave  kozmetiky proti celulitíde, starnutiu a lupinám.

Vlastnosti feniklového esenciálneho oleja

Feniklový éterický olej má tonizačné vlastnosti, a preto sa používa ako zložka pri formulovaní spevňujúcej kozmetiky. Pomáha tónovať pokožku a zvyšuje jej pružnosť. Preto sa používa pri výrobe spevňujúcich krémov, najmä pre oblasť poprsia.

K týmto vlastnostiam feniklového esenciálneho oleja musíme pridať jeho antioxidačný účinok, ktorý pomáha zmierniť príznaky starnutia. Tento účinok je zosilnený, pretože stimuluje produkciu estrogénu. Je ideálny na výrobu kozmetiky, ktorá pomáha redukovať výrazové línie, tmavé kruhy a kruhy pod očami.

Jeho antiseptické a čistiace vlastnosti z neho robia ideálnu zložku na výrobu produktov proti lupinám. Okrem toho feniklový éterický olej tiež pomáha posilňovať vlasy od korienkov.

Feniklový  éterický olej proti celulitíde

Jeho diuretické vlastnosti robia z feniklového esenciálneho oleja spojenca pri výrobe kozmetiky proti celulitíde.  Preto je jednou z najpoužívanejších zložiek pri výrobe výrobkov proti celulitíde.

Ako používať feniklový esenciálny olej na celulitídu? Môžeš ho použiť ako prísadu pri výrobu pre:

  • Krémy
  • Gély
  • Mydlá
  • Exfoliačný
  • Obaly
  • Masážne oleje

Perfektne sa kombinuje s ílom a morským bahnom alebo rastlinnými olejmi.

Kde kúpiť feniklový éterický olej?

V internetovom obchode Gran Veelada si môžeš kúpiť feniklový esenciálny olej pre tvoje kozmetické spracovanie. Máme tiež mnoho ďalších ingrediencií. Zadaj objednávku pohodlne a dostaneš ju na uvedenú adresu. Rýchla preprava.

Stiahnite si dokumentáciu tu

Tu si môžete stiahnuť technický Stiahnuť (0)

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (2.37M)

Osvedčenie IFRA Stiahnuť (136.98k)

Alergény Stiahnuť (85.84k)

Te mostramos cómo