Cajeput esenciálny olej

Cajeput éterický olej kúpiť

Kúpou esenciálneho oleja cajeput v Gran Velada získavaš najkvalitnejšiu surovinu, čistú a prírodnú, ktorá ti poslúži na výrobu rôznych druhov kozmetiky. Vďaka svojim vlastnostiam je ideálny na výrobu produktov pre mastnú pleť a akné.

Esenciálny olej cajeput, ktorý si môžeš kúpiť v našom internetovom obchode, je čistý, pretože sa získava destiláciou listov a púčikov stromu parou. Používa sa ako kozmetická zložka a nikdy by sa nemal nanášať čistý priamo na pokožku.

Vlastnosti esenciálneho oleja Cajeput

Cajeput esenciálny olej má antiseptické a antibakteriálne vlastnosti, preto sa odporúča najmä na výrobu kozmetiky na starostlivosť o mastnú a aknóznu pleť. Tento olej zabraňuje množeniu baktérií spôsobujúcich pupienky a pomáha udržiavať pokožku čistú. Pomáha tiež kontrolovať lupiny.

K týmto vlastnostiam esenciálneho oleja cajeput musíme pridať jeho dekongestantný účinok, najmä pokiaľ ide o cirkuláciu. Preto sa používa na výrobu krémov alebo gélov na kŕčové žily alebo unavené nohy.

Použitie esenciálneho oleja Cajeput

Existuje mnoho použití esenciálneho oleja cajeput. V kozmetike ho môžeš zahrnúť do svojich receptov na:

  • Masky na tvár a vlasy
  • Mydlá
  • Šampóny
  • Krémy
  • Gély na unavené nohy
  • Masážne oleje

Použitie esenciálneho oleja cajeput tu nekončí, pretože sa dá použiť aj na výrobu domácich vonných sviečok, parfumov alebo osviežovačov vzduchu. V aromaterapii esenciálny olej cajeput podporuje koncentráciu. Preto je ideálny pre tých, ktorí študujú.

Kde kúpiť esenciálny olej cajeput?

Choď na www.granvelada.sk kúpiť esenciálny olej cajeput a vychutnaj si jeho vlastnosti pridaním do svojich domácich formulácií. Široká škála esenciálnych olejov k dispozícii. Rýchla preprava.

Stiahnite si dokumentáciu tu

Stiahnite si tu Karta bezpečnost Stiahnuť (0)

Stiahnite si tu Technický list Stiahnuť (0)

Stiahnite si tu Alergény Stiahnuť (0)

Osvedčenie IFRA Stiahnuť (281.79k)

Te mostramos cómo