Majoránkový esenciálny olej

Vlastnosti majoránkového  esenciálneho oleja 

Majoránkový esenciálny olej má veľmi dôležité vlastnosti z kozmetického a aromaterapeutického hľadiska. A je to čistá a prírodná zložka, ktorá sa extrahuje destiláciou parou tejto rastliny.

Medzi vlastnosťami majoránkového esenciálneho oleja vyniká upokojujúci efekt a preto sa používa pri príprave produktov na zmiernenie miernej bolesti kĺbov, artritídy alebo reumatizmu. Jeho upokojujúci účinok z neho robí skvelú ingredienciu, ktorú môžeš pridať do výrobkov po holení, ktoré robíš doma.

Majoránkový éterický olej má tiež antibakteriálne a fungicídne vlastnosti, ktoré pomáhajú predchádzať množeniu húb a baktérií. Vďaka tomu je skvelou ingredienciou na výrobu kozmetiky na akné.

Do zoznamu výhod majoránkového esenciálneho oleja musíme zaradiť aj  že pomáha zlepšovať krvný obeh, takže s ním môžeš urobiť napríklad krémy na unavené nohy. Tieto výhody sú tiež pozitívne z hľadiska vlasov, pretože zabraňujú vypadávaniu vlasov.

Chceš si vychutnať výhody majoránkového esenciálneho oleja? Takže je nevyhnutné, aby pri kúpe bol čistý a chemotypizovaný, ako tento z Gran Velada. Čo to znamená? Že bol získaný z aromatickej rastliny, ktorá bola analyzovaná a ktorej zložky boli overené. Chemotyp označuje molekulu, ktorá má najväčšiu prítomnosť a ktorá je zodpovedná za poskytovanie vlastností.

Odváž sa kúpiť majoránkový esenciálny olej v našom internetovom obchode a vychutnaj si všetky pozitívne účinky, ktoré prinesie do tvojích ručne vyrábaných výrobkov! Stačí vybaviť objednávku cez web a my ti ju pošleme čo najrýchlejšie.

Majoránkový aromaterapeutický éterický olej

Majoránkový esenciálny olej na aromaterapiu sa odporúča pre svoje upokojujúce vlastnosti. Pomáha znižovať nespavosť a stres. Preto je ideálny na výrobu vonných sviečok, vankúšových hmiel, relaxačných kúpeľov ...

Použitie majoránkového esenciálneho oleja

Použitie majoránkového esenciálneho oleja tu nekončí. V oblasti kozmetiky sa používa ako zložka pri príprave:

  • Krémy
  • Masti
  • Po holení
  • Mydlá
  • Šampóny
  • Masky na vlasy

Kde kúpiť majoránkový esenciálny olej?

Navštív www.granvelada.com kde si môžeš  kúpiť majoránkový esenciálny olej v nádobách rôznych veľkostí. Máme množstevné zľavy, takže si môžeš kúpiť esenciálny majoránkový olej za prijateľnú cenu a v najlepšej kvalite.  Rôzne spôsoby platby. Rýchla preprava..

Stiahnite si dokumentáciu tu

Stiahnite si tu Technický list Stiahnuť (0)

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (933.12k)

Osvedčenie IFRA Stiahnuť (173.43k)

Te mostramos cómo