Kokosový tegobetaín. Veľkoobchod s Cocamide dea

Kokosový tegobetaín

Kokosový tegobetaín, tiež známy ako kokamid DEA, je povrchovo aktívna látka prírodného pôvodu. Konkrétne sa získava z dietanolamínu kokosových mastných kyselín a považuje sa za neiónovú povrchovo aktívnu látku. Má emulgačné a zmäkčovacie vlastnosti a vo formulácii detergentov poskytuje zahusťovací účinok.

Kokosová tegobetaina, ktorú si môžete kúpiť v našom internetovom obchode, sa predáva v tekutom formáte. Je viskózny a veľmi ľahko sa začleňuje do vašich kozmetických formulácií. Je to dobrá penotvorňa a skvelé stabilizačné činidlo, keď sa používa v spojení s aniónovými povrchovo aktívnymi látkami, ako sú sírany. Je tiež účinnou zložkou na zvýšenie viskozity kvapalných produktov.

Tegobetaine kokosové vlastnosti

kokosové tegobetaina zmäkčujúce vlastnosti, tiež vyniká svojím emulgačným účinkom. Tieto vlastnosti pomáhajú konečnému spracovaniu, aby priniesli plus mäkkosti pokožke a vlasom. K týmto vlastnostiam musíme tiež pridať jeho penivú a zahusťovaciu silu, a preto je veľmi častou zložkou remeselných kozmetických receptov.

Nielen pre kozmetiku, kokosová tegobetaín je tiež ideálnou povrchovo aktívnou látkou pre pracie výrobky, práškové aj tekuté, a pre čistiace prostriedky, ako sú umývačky tekutých riadu. Stručne povedané, pôsobí ako zmáčadlo, zosilňovač a stabilizátor peny, zmäkčovadlo, antistatické a mastné činidlo, fixácia parfumov, solubilizátor vysoko miešateľných zložiek s vodou, ako aj účinný dispergátor a emulgátor w / o aj w / o.

Kokamid DEA

Cocamide DEA sa používa v kozmetike pri výrobe šampónov, aj keď sa môže použiť aj na prípravu mydiel, gélov ... Rozpúšťa chlad v sulfátovaných bázach, takže jeho začlenenie neponúka žiadne ťažkosti. V skutočnosti môže byť začlenený za studena alebo zahrievaný veľmi mierne. Môže sa použiť aj na výrobu tekutých pracích prostriedkov a tekutých umývačiek riadu.

Kokamid DEA, ktorý si môžete kúpiť v Gran Velada, neobsahuje konzervačné látky, pretože je relatívne odolný voči mikrobiálnej kontaminácii. Samozrejme, odporúčame ich pridať do formulácií, aby vydržali v dobrom stave dlhšie.

Kde kúpiť kokosovú tegobetaínu?

V Gran Velada si môžete kúpiť kokosovú tegobetaínu vo veľkom, či už ste súkromná osoba alebo spoločnosť. Ceny sú rozložené podľa množstva. Máme veľkoobchodný a maloobchodný predaj kokamidu DEA. Rýchla preprava.

 

Technické vlastnosti kokosovej tegobetaíny:

  • Formát: viskózna kvapalina.
    Farba: žltkastá. Tonalita sa môže líšiť v závislosti od dávky, bez ovplyvnenia jej vlastností a kvality.
    pH (10%): 10,5
    Hustota pri 20 °C: približne 1,0 g/cm3
    Index lomu: 1,4710 - 1,4775
    Voľný amín: max. 5%
    Stabilita: Dobrá odolnosť voči kyselinám a zásadám.
    Odporúčaná dávka: maximálne 5%.
    Rozpustnosť:
    Rozpustný v etanole a éteri produkujúcom opalizujúce roztoky (mliečny vzhľad).
    Rozpustný vo vode a chloroforme.
    Opatrenia:
    Môže podstúpiť hydrolýzu pri extrémnom pH, ale pri bežnom používaní v kozmetike je stabilný.
    Má tendenciu meniť farbu s vystavením vzduchu a svetlu.
    Konzervácia: skladujte pri teplote do 40 ° C, pri nízkych teplotách môže dôjsť k oddeleniu fáz. Ak k tomu dôjde, výrobok musí byť pred použitím homogenizovaný a pretrepať.

Stiahnite si dokumentáciu tu

Tu si môžete stiahnuť technický Stiahnuť (0)

Stiahnite si tu bezpečnostný lis Stiahnuť (0)

Te mostramos cómo