Laurylglukozid

Lauryl glukozid kúpiť

Laurylglukozid, ktorý si môžete kúpiť v Gran Velada, je neiónová povrchovo aktívna látka, ktorá je súčasťou prírodných povrchovo aktívnych látok. Konkrétne sa získava z kokosu.

Nákupom laurylglukozidu získavate kvalitnú surovinu, ktorú môžete pridať do svojich prírodných kozmetických prípravkov ako penivé činidlo, kondicionér alebo emulgátor.

Má vynikajúcu penivú kapacitu a je mäkký, odporúča sa pre všetky typy pleti vrátane najcitlivejších, atopických a dokonca aj detí. Okrem toho je ideálny na výrobu výrobkov na starostlivosť o vlasy, pretože prispieva k ich čisteniu.

K týmto výhodám nákupu laurylglukozidu musíme pridať ešte jeden: je biologicky odbúrateľný, preto rešpektuje životné prostredie a neznečisťuje.

Laurylglukozid

Laurylglukozid je jednou z prírodných povrchovo aktívnych látok, ktoré si môžete kúpiť v Gran Velada. Jeho funkcia? Aby sa zabezpečilo, že všetky zložky spracovania sa dokonale spoja. Okrem toho pomáha peniť a funguje ako kondicionér.

Keďže je laurylglukozid veľmi mäkký, odporúča sa na formuláciu hygienických výrobkov pre dojčatá a citlivú alebo atopickú pokožku, pretože pomáha udržiavať rovnováhu pokožky a poskytuje primeranú čistiacu kapacitu.

Penové činidlo

Laurylglukozid je mierne penivé činidlo . Je to teda látka s povrchovo aktívnymi vlastnosťami, ktorá pomáha peniť v určitých domácich prípravkoch. Penové činidlo sa zvyčajne pridáva do:

  • Mydlá
  • Čistiace prostriedky na tvár
  • Gély
  • Šampóny
  • Pena do kúpeľa
  • Krémy na holenie

Odporúčaná dávka laurylglukozidu na výrobu týchto domácich výrobkov sa pohybuje od 10 do 30%. V prípade výrobkov na tvár je odporúčané množstvo 10%, zatiaľ čo pre zvyšok môžete začleniť medzi 15 a 30%, v závislosti od peny, ktorú chcete získať.

Pri začleňovaní laurylglukozidu do domácich spracovaní sa môže zahrievať vo vodnom kúpeli bez toho, aby sa prekročilo 45 ° C, aby bolo tekutejšie a ľahšie sa riedilo.

Kde kúpiť laurylglukozid?

Ak vás zaujíma, kde kúpiť laurylglukozid, v Gran Velada ho nájdete za veľmi konkurenčné ceny. Okrem toho vám v našom internetovom obchode dávame k dispozícii širokú škálu kvalitných výrobkov, aby ste si mohli vyrobiť prírodnú kozmetiku doma. Odvážte sa to skúsiť!

Stiahnite si dokumentáciu tu

Stiahnite si tu Technický list Stiahnuť (0)

Stiahnite si tu Karta bezpečnost Stiahnuť (0)

Te mostramos cómo