Základ na detský šampón

Šampón bez sulfátov

Ak hľadáš šampón bez obsahu sulfátov, v Gran Velada máme základ na  šampón, ktorý si môžeš prispôsobiť podľa svojich potrieb. Tento základ je rastlinného pôvodu a je obohatený o ošetrujúce prísady, ako je napríklad aloe vera. Má jemné povrchovo aktívne látky a je ideálny na výrobu šampónu pre deti, pre ľudí s atopickou pokožkou alebo pre tých, ktorí trpia dermatitídou vlasov, pretože neobsahuje sulfáty.

Je to základ, pomocou ktorého si môžeš ľahko a rýchlo vyrobiť šampón bez sulfátov. Nemusíš ho zahusťovať, stačí ho prispôsobiť rôznym typom vlasov pridaním prírodných prísad. Môžeš pridať až 4 % vo vode rozpustných účinných látok.

Detský šampón

Táto šampónová báza pre deti má kompletné zloženie, obsahuje jemné povrchovo aktívne látky a je vopred napustená, prakticky pripravená na použitie. Stačí pridať vôňu, rastlinné výťažky alebo iné účinné látky a pripraviť si doma rad vysokokvalitných šampónov, ktoré sú šetrné k citlivosti vašich najmenších.

Ručná výroba detského šampónu ti vďaka tomuto základu nezaberie veľa času. Výhoda: máš istotu, že ho obohatíš o 100 % prírodné zložky. S týmto základom môžeš vyrobiť šampón nielen pre deti, ale pre celú rodinu.

Recept na detský šampón 

Recept na detský šampón je jednoduchý a rýchly:

  • Odváž si potrebné množstvo detského šampónu.
  • Pridaj 2-4 % vo vode rozpustných prísad.
  • Pridaj niekoľko kvapiek vône, aby šampón krásne voňal.
  • Všetky zložky dobre premiešaj, kým sa úplne nezapracujú.
  • Zabaľ (zafľaškuj).

Ak si chceš prispôsobiť tento recept na detský šampón, môžeš si vybrať zo širokej ponuky prírodných prísad. Skvelou voľbou sú rastlinné výťažky a hydroláty. Takto môžeš svoj bezsulfátový šampón obohatiť o vlastnosti rastlín.

Ďalšou možnosťou je zvoliť sušené rastliny. V tomto prípade je potrebné ich  vylúhovať alebo vyrobiť domáce výťažky a potom ich pridať do šampónu. Môžeš sa rozhodnúť aj pre aktívne zložky, ako je keratín, biotín alebo perlový hydrolyzát.

Kde kúpiť základ na detský šampón?

V spoločnosti Gran Velada si môžeš kúpiť šampón pre bábätká na báze bez sulfátov. V našom internetovom obchode si môžeš kúpiť aj širokú škálu prírodných produktov na obohatenie tvojho domáceho šampónu. Máme rastliny, rastlinné výťažky, hydroláty a iné...

Po naplnení nákupného košíka stačí už len odoslať online objednávku. Rýchle dodávky do Španielska a EÚ.

Technické vlastnosti bázy detského šampónu:

  • Zloženie: voda, kokoamfoacetát sodný, laurylsulfosukcinát disodný, kokamidopropyl betaín, chlorid sodný, kyselina citrónová, extrakt z listov aloe barbadensis, izostearamid MIPA, estery glyceretu-8 arganového oleja, glycerylaurát, panthenol, fenoxyetanol, etylhexylglycerín, sorbát draselný, benzoan sodný
    Vzhľad: číra a viskózna kvapalina
    Farba: Žiadna farba
    Rozpustnosť: rozpustný vo vode
    pH: 5 - 5,5
    Hustota pri 20ºC: 1,005 - 1,075 kg/l
  • Skladovanie: Skladuj v pôvodnom obale na chladnom a tmavom mieste pri teplote od 5 do 25 °C. Vyhni sa priamemu slnečnému žiareniu. Neskladuj v blízkosti zdrojov tepla.
  • Neobsahuje GMO.
  • Neobsahuje parabény.
  • Netestované na zvieratách.
  • Neobsahuje zložky živočíšneho pôvodu.

Stiahnite si dokumentáciu tu

Stiahnite si tu Certifikát Stiahnuť (0)

Stiahnite si tu Bezpečnostná kar Stiahnuť (0)

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (369.81k)

List Stiahnuť (521.35k)

UKÁŽEME TI AKO NA TO