Kokosový tegobetaín. Cocamide dea

Kokosový tegobetaín

Kokosový tegobetaín, tiež známy ako kokamid DEA, je povrchovo aktívna látka prírodného pôvodu. Konkrétne sa získava z dietanolamínu kokosových mastných kyselín a považuje sa za neiónovú povrchovo aktívnu látku. Má emulgačné a zmäkčovacie vlastnosti a vo formulácii detergentov poskytuje zahusťovací účinok.

Kokosová tegobetaina, ktorú si môžeš kúpiť v našom internetovom obchode, sa predáva v tekutom formáte. Je viskózny a veľmi ľahko sa začleňuje do vašich kozmetických formulácií. Je to dobrá penotvorňa a skvelé stabilizačné činidlo, keď sa používa v spojení s aniónovými povrchovo aktívnymi látkami, ako sú sírany. Je tiež účinnou zložkou na zvýšenie viskozity kvapalných produktov.

Technické vlastnosti kokosovej tegobetaíny:

  • Formát: viskózna kvapalina.
  • Farba: žltkastá. Tonalita sa môže líšiť v závislosti od dávky, bez ovplyvnenia jej vlastností a kvality.
  • pH (10%): 10,5
  • Hustota pri 20 °C: približne 1,0 g/cm3
  • Index lomu: 1,4710 - 1,4775
  • Voľný amín: max. 5%
  • Stabilita: Dobrá odolnosť voči kyselinám a zásadám.
  • Odporúčaná dávka: maximálne 5%.
  • Rozpustnosť:
    Rozpustný v etanole a éteri produkujúcom opalizujúce roztoky (mliečny vzhľad).
    Rozpustný vo vode a chloroforme.
  • Opatrenia:
    Môže podstúpiť hydrolýzu pri extrémnom pH, ale pri bežnom používaní v kozmetike je stabilný.
    Má tendenciu meniť farbu s vystavením vzduchu a svetlu.
  • Konzervácia: skladujte pri teplote do 40 ° C, pri nízkych teplotách môže dôjsť k oddeleniu fáz. Ak k tomu dôjde, výrobok musí byť pred použitím homogenizovaný a pretrepať.

Tegobetaine kokosové vlastnosti

kokosové tegobetaina zmäkčujúce vlastnosti, tiež vyniká svojím emulgačným účinkom. Tieto vlastnosti pomáhajú konečnému spracovaniu, aby priniesli plus mäkkosti pokožke a vlasom. K týmto vlastnostiam musíme tiež pridať jeho penivú a zahusťovaciu silu, a preto je veľmi častou zložkou remeselných kozmetických receptov.

Nielen pre kozmetiku, kokosová tegobetaín je tiež ideálnou povrchovo aktívnou látkou pre pracie výrobky, práškové aj tekuté, a pre čistiace prostriedky, ako sú umývačky tekutých riadu. Stručne povedané, pôsobí ako zmáčadlo, zosilňovač a stabilizátor peny, zmäkčovadlo, antistatické a mastné činidlo, fixácia parfumov, solubilizátor vysoko miešateľných zložiek s vodou, ako aj účinný dispergátor a emulgátor w / o aj w / o.

Kokamid DEA

Cocamide DEA sa používa v kozmetike pri výrobe šampónov, aj keď sa môže použiť aj na prípravu mydiel, gélov ... Rozpúšťa chlad v sulfátovaných bázach, takže jeho začlenenie neponúka žiadne ťažkosti. V skutočnosti môže byť začlenený za studena alebo zahrievaný veľmi mierne. Môže sa použiť aj na výrobu tekutých pracích prostriedkov a tekutých umývačiek riadu.

Kokamid DEA, ktorý si môžeš kúpiť v Gran Velada, neobsahuje konzervačné látky, pretože je relatívne odolný voči mikrobiálnej kontaminácii. Samozrejme, odporúčame ich pridať do formulácií, aby vydržali v dobrom stave dlhšie.

Kde kúpiť kokosovú tegobetaínu?

V Gran Velade si môžeš kúpiť kokosovú tegobetaínu, či už ste fyzická osoba alebo spoločnosť. Ceny sú rozložené podľa množstva. Máme veľkoobchodný a maloobchodný predaj kokamidu DEA. Rýchla preprava.

Stiahnite si dokumentáciu tu

List Stiahnuť (0)

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (0)

Te mostramos cómo