Základ na bomby do kúpeľa s Epsomskou soľou

Bomby do kúpeľa s Epsomskou soľou

Základom na výrobu domácich kúpeľových bômb so soľou Epsom je kozmetická zložka vo forme prášku, z ktorej môžeš ľahko vyrobiť kúpeľové bomby. Jednou z hlavných súčastí tejto základnej zložky sú práve soľ Epsom, ktorá poskytuje báze prospešné vlastnosti pre pokožku, pomáha odstraňovať toxíny, zlepšuje cirkuláciu a relaxuje svaly.

S touto základnou zložkou, ďalšími ingredienciami, ktoré ti nižšie podrobne opíšeme, a dobrým formičkom môžeš ľahko vyrobiť domáce kúpeľové bomby so soľou Epsom. A to najlepšie na tom je, že si ich môžeš prispôsobiť podľa vlastných predstáv!

Ingrediencie: Sodium chloride, magnesium sulfate, zea mays starch, tartaric acid

Domáce kúpeľové bomby so soľou Epsom:

Okrem základnej zložky na výrobu domácich kúpeľových bômb so soľou Epsom sú potrebné nasledujúce ingrediencie. Uvedené množstvá sú pre jeden kilogram základnej zložky:

  • Voda z hamamelisu (100 g)
  • Aromatická esencia (3 g)
  • Tekuté farbivo pre kúpeľové bomby. Môžeš tiež použiť farbivá pre ručne vyrábané mydlá alebo práškové pigmenty.
  • Formička na kúpeľové bomby

Všetky tieto ingrediencie na výrobu domácich kúpeľových bômb so soľou Epsom nájdeš v online obchode Gran Velada. Čo sa týka farbív a esencií, máš k dispozícii širokú paletu, z ktorej si môžeš vybrať svoje obľúbené.

Pokiaľ ide o formičky, nájdeš rôzne tvary, veľkosti a materiály. Náš tip je pracovať s formičkami z PVC, pretože sú veľmi pohodlné a praktické.

Ako vyrobiť kúpeľové bomby so soľou Epsom:

Pozri si postup, ako krok za krokom vyrobiť kúpeľové bomby so soľou Epsom. Jednou z veľkých výhod domácej výroby je možnosť prispôsobiť ich podľa vlastných preferencií, vybrať si vôňu a farbu, ktoré máš najradšej. Môžeš ich tiež ozdobiť sušenými rastlinami, aby vyzerali ešte výnimočnejšie.

  • Do širokej misy nasyp 1 kg základnej zložky pre kúpeľové bomby so soľou Epsom a pridaj 100 g vody z hamamelisu, 3 g aromatickej esencie a pár kvapiek tekutého farbiva pre kúpeľové bomby.
  • Dobre premiešaj rukami, preto je dôležité použiť rukavice. Miešaj, kým sa všetky ingrediencie nespoja a nezostanú žiadne hrudky.
  • Na vytvarovanie bômb naplň obe polovice formičky, silno stlač, vyber jednu časť formičky a jemne polož bombu na uterák. Ak sa ti zdá, že sa nespojili dobre, je to pre nedostatok vlhkosti. Stačí popŕšiť zmes trochou vody z hamamelisu a pokračovať v práci.
  • Nechaj úplne vyschnúť.  

Kde kúpiť základnú zložku pre kúpeľové bomby so soľou Epsom?

Navštív www.granvelada.sk a môžeš si kúpiť základňu pre bomby do kúpeľa s Epsomskou soľou. V našom internetovom obchode máme k dispozícii esencie, farbivá, formy, ... Zadaj objednávku a my ti ju pošleme do niekoľkých dní. Rýchla preprava.

Stiahnite si dokumentáciu tu

List Stiahnuť (392.68k)

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (148.75k)

Te mostramos cómo