Soľ do kúpeľa veľkoobchodný predaj

Soľ do kúpeľa

Soľ do kúpeľa v prášku

Prášková soľ do kúpeľa, z ktorej si môžeš vyrobiť vlastnú personalizovanú soľ s vôňou a farbou, ktorú máš najradšej. Po vyrobení stačí napustiť vaňu teplou vodou, zapáliť sviečky a do pozadia pustiť hudbu. Týmto jednoduchým spôsobom si budeš môcť užívať relaxačné soľné kúpele, ktoré ťa zbavia stresu, a to všetko z pohodlia domova. Tieto soli sú základom pre tvorbu vašich vlastných domácich produktov.

Soľné kúpele sú prospešné pre telo aj myseľ. Podporujú relaxáciu, ale pomáhajú aj pri čistení pokožky, odstraňovaní nahromadených toxínov a odporúčajú sa na zlepšenie krvného obehu, pretože táto prášková soľ do kúpeľa je bohatá na minerály.

Šumivé soli do kúpeľa

Tento soľný základ v prášku je ideálny na výrobu šumivých solí do kúpeľa. Tvoju vaňu naplní bublinkami a ty si vychutnáš chvíle relaxu v šumivom a perlivom kúpeli.

Ak chceš vyrobiť šumivé soli do kúpeľa, jednoducho zmiešaj túto práškovú soľ s kyselinou citrónovou a sódou bikarbónou. Všetky prísady nájdeš v našom online obchode. Je to zábavný spôsob, ako naplniť vaňu blahodarnými vlastnosťami pre pokožku. Ak chceš pridať farbu a vôňu, môžeš sa rozhodnúť pre farbivo a jednu z esencií, ktoré nájdeš v našom online obchode

Ako vyrobiť penivé soli do kúpeľa?

Ak ťa zaujíma, ako si vyrobiť šumivé soli do kúpeľa, tu je veľmi jednoduchý postup:

  • Zmiešaj práškovú základnú soľ so sódou bikarbónou a kyselinou citrónovou. Dobre premiešaj, aby sa všetky zložky spojili. 
  • Pridaj niekoľko kvapiek vonnej esencie a aromatizuj ju svojou obľúbenou vôňou.
  • Pridaj štipku potravinárskeho farbiva a dodaj farebný nádych svojim výrobkom.
  • Všetko dobre premiešaj a je to!

Aby sa zachovali v dobrom stave, odporúčame ich zabaliť do vhodnej nádoby so vzduchotesným uzáverom. Takto vydržia v dobrom stave dlhšie. Tieto šumivé soli do kúpeľa sú ideálne aj ako darček

Kde kúpiť soli do kúpeľa?

V Gran Velada si môžeš kúpiť základné soli do kúpeľa a prispôsobiť ich svojim potrebám. Predávajú sa vo veľkom. Okrem toho v našom internetovom obchode nájdeš aj farbivá, aromatické esencie a éterické oleje na aromatizovanie solí. Stačí spracovať objednávku cez náš internetový obchod a my ti ju rýchlo pošleme domov.

Stiahnite si dokumentáciu tu

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (231.2k)

List Stiahnuť (248.07k)

Te mostramos cómo