Základ pre masku na vlasy na afro a veľmi suché vlasy
-20%

Maska na vlasy afro

Maska na vlasy pre afro typ vlasov, ktorú si môžeš kúpiť v Gran Velada, je vyrobená z kakaového masla, bambuckého masla a kokosového oleja, medzi inými zložkami. Väčšina surovín použitých pri jej výrobe je prírodného a rastlinného pôvodu a neobsahuje žiadne zložky živočíšneho pôvodu. Okrem toho je bez parabénov.

Tento základ na výrobu masky má hustú a zamatovú textúru a je špeciálne určená pre afro a veľmi suché vlasy. Ide o základňu, ktorú si budeš musieť doma dokončiť pridaním aktívnych zložiek, ktoré sú najlepšie pre tvoje vlasy. Okrem toho môžeš pridať niekoľko kvapiek aromatickej esencie a farbiva. Je to veľmi jednoduché!

Základ na výrobu masky na vlasy pre afro typ vlasov

S týmto základom na výrobu masky na vlasy si môžeš doma pripraviť širokú škálu produktov na hĺbkovú hydratáciu a výživu vlasov. Je jednoduchá na použitie a dokončenie tvojich výtvorov ti zaberie len pár minút.

Táto základňa prijíma až 4% aktívnych zložiek, ako sú oleje tak aj vodou rozpustné zložky. V online obchode Gran Velada máš k dispozícii širokú škálu produktov na obohatenie tejto základne. Nájdi tie, ktoré sú najlepšie pre tvoje vlasy!

Ako vyrobiť masku na vlasy pre afro typ vlasov

Pozrime sa, ako vyrobiť masku na vlasy pre afro typ vlasov s touto základňou! Je to jednoduché a rýchle, takže si nenechaj ujsť tento krok za krokom a uvidíš, že si budeš môcť pohodlne a najmä úplne prispôsobeným spôsobom pripraviť svoje DIY produkty.

  • Odváž si základ masky na vlasy do čistého veľkej misky. Táto základňa by mala tvoriť 96% receptu.
  • Postupne pridávaj aktívne zložky, ktoré sú súčasťou tvojho receptu. Nezabudni, že môžeš pridať až 4% z celkovej hmotnosti.
  • Ak chceš, aby mala tvoja maska príjemnú vôňu, pridaj niekoľko kvapiek aromatickej esencie. Môžeš tiež pridať farbivo pre zábavný nádych.
  • Energicky miešaj niekoľko minút, kým sa všetky zložky nezmiešajú do emulzie a nevznikne homogénna zmes.
  • Naplň vybrané balenie a maska je pripravená na použitie.

Kde kúpiť základňu masky na vlasy pre afro typ vlasov?

V online obchode Gran Velada si môžeš kúpiť základ masky na vlasy pre afro a veľmi suché vlasy pre tvoje ručné výtvory. Tu nájdeš mnoho ďalších kvalitných produktov za dobrú cenu. Individuálne poradenstvo. Rýchle dodanie.

Stiahnite si dokumentáciu tu

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (349.1k)

List Stiahnuť (267.21k)

Te mostramos cómo