Prírodný základ krému na tvár

Základ pre krém na tvár

Prírodný krémový základ na tvár je neutrálny výrobok s krémovou, jemnou a zamatovou textúrou, ktorá sa ľahko vstrebáva. Je to O/W emulzia, t. j. má vyšší podiel vody ako oleja. Väčšina jeho zložiek je prírodného pôvodu a zahŕňa mandľový olej, avokádový olej, výťažok z harmančeka a glycerín.

Veľkou výhodou krémovej bázy na tvár je, že ju môžeš použiť na výrobu dennej aj nočnej kozmetiky, depilačných, hydratačných alebo supervýživných produktov. Všetko závisí od zložiek, ktoré pridáš na dokončenie zloženia tohto základu.

Základ na výrobu krému na tvár

Krémový základ na tvár sa veľmi ľahko obohacuje, v tomto prípade môžeš pridať až 2 % rastlinných olejov a masiel a až 4 % vo vode rozpustných aktívnych látok - ty si vyberieš, ktoré z nich najlepšie vyhovujú potrebám tvojej pleti!

Tento krémový základ na tvár akceptuje aj aromatické esencie alebo éterické oleje a farbivá, čím dodá tvojmu krému na tvár príjemnú vôňu a farebný nádych. Tieto zložky sú voliteľné, takže ich môžeš pridať alebo nie v závislosti od svojho osobného vkusu.

Ako vyrobiť krém na tvár

Pozri si, ako si vyrobiť krém na tvár podľa nasledujúceho receptu - je jednoduchý a veľmi rýchly, preto neváhaj a vyskúšaj ho!

  1. Odváž základ pleťového krému do čistej nádoby, napríklad 46 g, aby sa vyrobilo 50 g pleťového krému.
  2. Pridaj aktívne zložky a skombinuj ich podľa vlastného uváženia. Ak máš napríklad suchú pleť, môžeš zvoliť rastlinné oleje a ak je mastná, najlepšie sú vo vode rozpustné oleje so sťahujúcimi vlastnosťami. Do 50 g krému môžeš vložiť 2 g účinných látok.
  3. Na personalizáciu postačí niekoľko kvapiek aromatickej esencie a farbiva. Všetky zložky dobre premiešaj a krém bude pripravený na balenie.

Kde kúpiť krém na tvár na prírodnej báze?

Zadaj www.granvelada.com a môžeš si kúpiť prírodný základ pre krém na tvár. Tu nájdeš aj všetky ingrediencie, ktoré potrebuješ na ich prípravu. Dáme ti k dispozícii kvalitné materiály pre tvoje recepty. Osobný prístup. Rýchla preprava.

Technické vlastnosti krému na tvár s prírodným základom:

  • Zloženie: Aqua, prunus amygdalus dulcis olej, persea gratissima olej, glycerín, polyakrylát sodný, PPG-1-PEG-9 laurylglykoléter, extrakt z chamomilla recutita, cetearylalkohol, panthenol, kyselina stearová, alkohol, lecitín, askorbyl palmitát, olej zo semien helianthus annuus, tokoferol, fenoxyetanol, etylhexylglycerín.
  • Farba: Biela
  • pH: 5,5 - 8,5
  • Skladovanie: Skladovať v pôvodnej nádobe, na mieste bez priameho slnečného žiarenia, pri teplote medzi 5 a 25 ° C. Neskladovať v blízkosti zdrojov tepla.
  • Nebol testovaný na zvieratách.
  • Neobsahuje zložky živočíšneho pôvodu.
  • Neobsahuje geneticky modifikované organizmy.

Stiahnite si dokumentáciu tu

List Stiahnuť (0)

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (0)

Te mostramos cómo