Vegánsky krémový základ

Vegánsky hydratačný krém

Z tohto základu Gran Velada si môžeš vyrobiť vegánsky hydratačný krém na tvár aj telo. Je to základ vyrobený špeciálne zo zložiek vhodných pre vegánsku kozmetiku.

Je polospracovaný, pripravený na to, aby bolo možné ho obohatiť a prispôsobiť podľa svojej pokožky a svojich potrieb. Jeho použitie je veľmi jednoduché, pretože stačí pridať účinné látky a esenciálny olej a zabaliť ho.

Vegánsky a domáci hydratačný krém

Táto báza je ideálnym základom na výrobu vášho vlastného domáceho vegánskeho hydratačného krému. Aké sú hlavné vlastnosti tejto bázy

  • Typ emulzie: o/w, t. j. vyšší podiel vodnatých zložiek ako mastných zložiek.
  • Je krémová
  • Textúra viacmenej hustá, krémová (môže sa líšiť od šarže k šarži bez vplyvu na kvalitu).

Teplota okolia má značný vplyv na to, že tento základ môže byť viac alebo menej tekutý. Z tohto dôvodu sa textúra môže v určitých ročných obdobiach líšiť, ale kvalita a zložky zostávajú rovnaké. V skutočnosti má tento podklad v teplejších mesiacoch ľahšiu a tekutejšiu textúru. Keď sa však ochladí, je hustejší.

S týmto základom a ingredienciami Gran Velada si môžeš ľahko vyrobiť domáci vegánsky hydratačný krém. Nenechajte si ujsť nižšie uvedený recept krok za krokom! Je to jeden z najlepších spôsobov, ako sa uistiť, že kozmetika, ktorú používaš, je vhodná pre vegánov. Vyrob si vlastný krém z kvalitných surovín.

Ako urobiť vegánsky hydratačný krém

Tu je návod krok za krokom, ako si vyrobiť vegánsky hydratačný krém - uvidíš, aké je to rýchle a jednoduché! Zaberie ti to len pár minút a získaš krém prispôsobený tvojim potrebám:

  • Odváž si množstvo vegánskeho základného krému, ktoré potrebuješ. 
  • Pridaj kozmetické účinné látky - môžeš si vybrať tie, ktoré uprednostňuješ! Rastlinné oleje, rastlinné výťažky... Všetko závisí od vlastností, ktoré hľadáš: hydratačné, proti starnutiu, spevňujúce...
  • Pridaj niekoľko kvapiek aromatickej esencie podľa chuti a dobre premiešaj, kým sa všetky zložky dokonale nezjednotia.
  • Naplň do nádoby podľa vlastného výberu a označ ju, aby bolo jasné, o aký krém ide.

Vidíš, aké jednoduché je vyrobiť vegánsky hydratačný krém, tak sa do toho pusti a vyrob si doma vlastnú kozmetiku.

Kde kúpiť vegánsky základný krém?

V internetovom obchode Gran Velada si môžeš kúpiť vegánsky základný krém, ako aj ostatné zložky potrebné pre vaše spracovanie. Rýchla preprava.

Technické vlastnosti vegánskeho základného krému:

  • Zloženie: voda, izopropylpalmitát, cetearylalkohol, glyceryl stearát SE, hydrogenovaný polyizobutén, glycerín, glyceryl stearát, PEG-100, fenoxetanol, syntetický včelí vosk, BHT, chlórfenezín, kyselina citrónová
  • Typ emulzie: o/w
  • pH: 5 – 7

Stiahnite si dokumentáciu tu

Stiahnite si tu Technický list Stiahnuť (0)

Te mostramos cómo