Prírodný základ na telové mlieko

Krémový základ na telové mlieko

Základný krém telového mlieka Gran Velada, vyrobený z mandľového a avokádového oleja a glycerínu, vyniká bohatým obsahom živín. Je to výrobok, ktorý sa predáva pripravený na prispôsobenie, takže je ideálnym východiskovým bodom na výrobu vlastných telových výrobkov. Väčšina zložiek použitých pri jeho výrobe je prírodného pôvodu.

Tento základný krém s telovým mliekom je vhodný pre všetky typy pokožky. Stačí pridať 4 % aktívnych zložiek a niekoľko kvapiek aromatickej esencie. Týmto jednoduchým spôsobom budeš mať svoje vlastné domáce telové mlieko podľa potrieb svojej pokožky.

Domáce telové mlieko

Ak si chceš vyrobiť vlastné domáce telové mlieko s týmto základným krémom, uvidíš, že je to veľmi jednoduché a rýchle. Musíš si ujasniť, aké výhody chceš, aby malo, a potom sa poobzerať po účinných látkach, ktoré ti ich pomôžu dosiahnuť.

Ak napríklad hľadáš hydratačné telové mlieko, stačí do základového krému pridať niektorý z našich rastlinných olejov. Šípkový olej, nechtíkový olej alebo arganový olej sú niektoré z možností. V prípade olejov sa odporúča pridať 2 %.

Ak chceš vytvoriť ľahšie telové mlieko, môžeš sa rozhodnúť pre rastlinné výťažky, napríklad výťažok z aloe vera alebo ryže. Oba majú vysokú hydratačnú schopnosť. Ďalšou možnosťou je rozhodnúť sa pre esenciálne oleje, ktoré dodajú tvojmu domácemu telovému mlieku vlastnosti.

Ako vyrobiť telové mlieko

Na výrobu domáceho telového mlieka potrebuješ tento základ, prísady, arómu a tekuté farbivo rozpustné vo vode. Plus dobrú nádobu na balenie výsledku.

Najskôr je potrebné zvážiť, aký podiel mliečneho základu na telo budeš potrebovať. Odporúča sa pripraviť malé množstvo, pretože zložky sa lepšie uchovávajú oddelene. Napríklad na 100 g finálneho krému môžeš pridať 4 g účinných látok a niekoľko kvapiek arómy. Všetky zložky dobre premiešaj a zabaľ. Je to také jednoduché!

Kde kúpiť body milk základ?

V Gran Velada si môžeš kúpiť telový mliečny základný krém a širokú škálu produktov na jeho obohatenie. V prípade akýchkoľvek otázok sa môžeš obrátiť na náš zákaznícky servis. Rýchle dodanie. Rôzne spôsoby platby.

Technické vlastnosti základu na telové mlieko:

  • Zloženie: Aqua, prunus amygdalus dulcis olej, persea gratissima olej, glycerín, polyakrylát sodný, PPG-1-PEG-9 laurylglykoléter, extrakt z chamomilla recutita, cetearylalkohol, panthenol, kyselina stearová, alkohol, lecitín, askorbyl palmitát, olej zo semien helianthus annuus, tokoferol, fenoxyetanol, etylhexylglycerín.
  • Emulzia ľahkej viskozity
  • Farba: Biela
  • Ľahko sa mieša
  • Bez parabénov
  • Neobsahuje zložky živočíšneho pôvodu.
  • Nebol testovaný na zvieratách.
  • Neobsahuje geneticky modifikované organizmy.
  • Skladovanie: Skladuj v pôvodnej nádobe, na tmavom mieste, pri teplote 5 až 25ºC. Nemal by byť vystavený priamemu slnečnému žiareniu ani skladovaný v blízkosti zdrojov tepla.

Stiahnite si dokumentáciu tu

List Stiahnuť (355.41k)

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (671.11k)

Te mostramos cómo