Forma na vonné voskové tablety

Vonná vosková tabletová forma

S touto silikónovou formou vo forme tabliet môžeš vyrobiť 8 vonných voskových kociek na aromalampu. Je to silikónová forma s kapacitou na výrobu 8 štvorcových voskových kociek naraz. Je to perfektná forma na výrobu vonného vosku na predaj alebo darovanie ako detail pre hosťa.

Naša silikónová forma je vyrobená zo silikónu, preto je pevná, trvanlivá, nelepivá a pružná. To sú vlastnosti, ktoré umožňujú bezproblémové odliepanie vosku od formy.

Vonný vosk 

S touto formou môžeš pohodlne vyrobiť voňavý vosk s aromatickou esenciou, ktorá sa ti najviac páči. Tablety sú štvorcové a majú perfektnú veľkosť na umiestnenie do aromalámp.

Akonáhle ich budeš mať vyrobené, vonné voskové tablety sa veľmi ľahko používajú. Jednoducho ich polož na lampu a na základni zapáľ čajovú sviečku. Vosk sa roztopí teplom vydávaný plameňom a zaplaví celú miestnosť tvojou obľúbenou arómou.

Ako vyrobiť vonný vosk

Ako vyrobiť voňavý vosk s touto formou ? Je to veľmi jednoduché! Na prácu s touto formou budeš potrebovať: asi 45 g rastlinnej kyseliny stearovej, alebo vosku GV 23, voňavú esenciu, ktorá sa ti najviac páči a tekuté farbivo na sviečky. Tu je návod krok za krokom:

  1. Vosk roztop v hrnci na miernom ohni.
  2. Pridaj aromatickú esenciu podľa preferencie a niekoľko kvapiek farbiva. Dobre premiešaj.
  3. Nalej zmes do formy a jemne poklep formou po doske tak, aby bola zmes dobre rozložená v celej forme. Nechaj vosk vychladnúť.
  4. Nakoniec tabletu rozkrájaj na kocky. Pomocou rezačky odstráň prebytočný vosk.

Kde kúpiť formu na voňavý vosk?

V internetovom obchode Gran Velada si môžeš kúpiť formy na voňavý vosk. Máme veľmi široký katalóg produktov. Spracuj svoju objednávku ešte dnes a o pár dní ju máš doma. Rýchle dodanie. Veľkoobchod a maloobchod.

Te mostramos cómo