Sada, ako vyrobiť masku na vlasy. Materiály a návod

Domáca maska na vlasy

Domácu masku na vlasy bez silikónu si môžeš ľahko vyrobiť v troch jednoduchých krokoch! Zisti, ako na to, vďaka tejto súprave od spoločnosti Gran Velada. Obsahuje potrebné suroviny a podrobný návod, ktorý stačí dodržať a masku na vlasy plnú vlastností si vyrobíte doma.

S touto súpravou získate domácu masku na vlasy s regeneračnou a kondičnou aktivitou. Je ideálny pre poškodené a kučeravé vlasy. Akonáhle ho máte pripravený, stačí ho použiť z prostriedkov na špičky, nechať ho pôsobiť niekoľko minút a odstrániť ho hojne. Potom si umyte vlasy ako obvykle.

S touto súpravou si pripravíš domácu masku na vlasy s regeneračnými a ošetrujúcimi účinkami. Je ideálna pre poškodené a kučeravé vlasy. Keď ju budeš mať pripravenú, stačí ju naniesť od polovice vlasov ku končekom, nechať pôsobiť niekoľko minút a odstrániť ju pomocou veľkého množstva vody. Potom si vlasy umy ako zvyčajne.

Recept na masku na vlasy

Toto sú nevyhnutné ingrediencie pre recept na domácu masku na vlasy. Všetky ich nájdeš v tejto kompletnej súprave od Gran Velada.

  • Kondicionérový základ na vlasy (500 cm³)
  • Aktívna zložka Mystic oil na úpravu vlasov (10 ml)
  • Vitamín E (5 ml)
  • Aromatický esenciálny bylinný šampón (4 ml) (aróma sa môže líšiť podľa dostupnosti)
  • 100 ml nádobky (5 ks) (Obaly sa môžu líšiť v závislosti od skladu a dostupnosti)
  • Samolepky

Kondicionérový základ na vlasy neobsahuje parabény a silikóny. Je to O/W emulzia s krémovou a ľahkou textúrou, ktorá vyniká svojimi ošetrujúcimi vlastnosťami. Je ideálnym východiskovým bodom pre tento recept na masku na vlasy vďaka svojej hydratačnej a vyživujúcej činnosti.

Na obohatenie tohto základu obsahuje sada účinnú zložku na regeneráciu vlasov Mystic oil. Ide o komplex rastlinných olejov vyrobených okrem iného zo slnečnicového, monoi, makadamiového, olivového, palmového a arganového oleja. Vyniká svojimi hydratačnými, ochrannými a regeneračnými vlastnosťami pre vlasové vlákna a vysokým obsahom vitamínu E, A a D a esenciálnych mastných kyselín.

Nižšie uvedeným návodom na masku na vlasy naplníš 5 nádobiek s objemom 100 ml.

Ako si vyrobiť masku na vlasy

Pozri sa, ako si ľahko a rýchlo vyrobiť masku na vlasy pomocou tejto súpravy Gran Velada! Podrobný vytlačený recept je k dispozícii vo vnútri sady, aby ste si si ho mohol kedykoľvek pozrieť. Uvidíš, ako ľahko sa podľa neho postupuje!

  • Vo veľkej miske zmiešaj základ s účinnou látkou na regeneráciu vlasov Mystic oil. Niekoľko minút intenzívne miešaj, aby sa dobre spojili.
  • Pridaj vitamín E a aromatickú esenciu a znova premiešaj.
  • Naplň nádobky a umiestni nálepky.

Vyskúšaj si to doma! Výroba masky na vlasy je rýchla a jednoduchá! Stačia tri kroky a niekoľko minút a masky budeš mať hotové.

Kde kúpiť kit na výrobu masky na vlasy?

Na stránke www.granvelada.sk si môžeš zakúpiť sadu na masky na vlasy, vďaka ktorej sa ľahko naučíš vyrábať tento typ masky na vlasy doma. Je ideálna pre tých, ktorí práve začínajú vo svete ručne vyrábanej a domácej kozmetiky! V našom online obchode máme aj mnoho ďalších DIY súprav. Objav ich!

Te mostramos cómo