Základný vosk na leštenie povrchov

Vosk na drevo 

Základný leštiaci vosk na povrchy, s ktorým môžeš vyrobiť vosk na drevo a nábytok. Pomôže ti dodať im extra lesk. Okrem toho môžeš pripraviť vosk na parkety a ďalšie podlahy. Jednou z hlavných charakteristík tohto základného vosku, ktorý si môžeš kúpiť, je jeho vysoký lesk a nepriepustnosť, čo z neho robí ideálny východiskový bod pri výrobe vosku na drevo doma.

Ide o vosk rastlinného pôvodu, s vysokou tvrdosťou a odolnosťou voči opotrebeniu. Tu sú najdôležitejšie technické charakteristiky základného leštiaceho vosku, ktorý si môžeš kúpiť v Gran Velada:

Popis: Vosk vysokej čistoty rastlinného pôvodu

Bod topenia: 69-73°C

Prezentácia: pevný vosk vo vločkách

Farba: žltkastá

Skladovanie: neuchovávať pri teplotách vyšších ako 45°C, ani v blízkosti silných oxidačných činidiel.

Vosk na autá

S týmto základným leštiacim voskom sa dá tiež vyrobiť vosk na autá. V tomto prípade je určený na leštenie karosérie áut. Vyrob si ho doma a uvidíš výsledok!

Stačí ho zmiešať s včelím voskom a parafínovým olejom a získaš dokonalý produkt na leštenie rôznych povrchov. Ideálna formula na výrobu vosku na autá a vosku na drevo je: 70% parafínový olej + 15% základný leštiaci vosk + 15% včelí vosk.

Ako vyrobiť leštiaci vosk

Nižšie ti ukážeme krok za krokom, ako vyrobiť leštiaci vosk. Ide o jednoduchý recept, ktorý sa dá pripraviť doma a prináša veľmi dobré výsledky. Poznamenaj si, vyskúšaj a presvedč sa o výsledkoch na vlastné oči!

  • Roztop základný leštiaci vosk spolu s včelím voskom v hrnci na miernom ohni.
  • Pridaj parafínový olej a dobre premiešaj, aby sa zmes spojila.
  • Nalej do nádoby a nechaj úplne stuhnúť na mieste bez prudkých teplotných zmien.

Leštiaci vosk je pripravený na použitie na rôznych typoch povrchov! Môžeš ho použiť na nábytok, drevo, parketové podlahy, karosériu auta... Dosiahneš extra lesk!

Kde kúpiť základný leštiaci vosk na povrchy?

V online obchode Gran Velada si môžeš kúpiť základný leštiaci vosk na povrchy a kvalitné suroviny na tvoje domáce výrobky. Máme kompletný katalóg s konkurencieschopnými cenami, takže si môžeš objednávku online zrealizovať rýchlo, pohodlne a bezpečne. Rôzne spôsoby platby. Rýchle dodanie.

Stiahnite si dokumentáciu tu

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (1.27M)

List Stiahnuť (1.08M)

UKÁŽEME TI AKO NA TO