Aditívum na fixáciu vône pre sviečky GV-503 veľkoobchodný predaj

Aditívum na výrobu sviečok

Parfumová fixačná prísada je surovina, ktorá sa pridáva do receptúry na výrobu sviečok, a tým sa dosiahne určitá výhoda alebo vlastnosť: väčší lesk, väčšia tvrdosť, hladký povrch... V tomto prípade sa prísada do vonných sviečok používa na fixáciu esencie a získanie dlhšie trvajúcej a intenzívnejšej vône. Okrem toho prísada 503 dodá sviečke hladší a lesklejší povrch.

Pri použití tejto prísady vosk alebo parafín umožňuje prijať väčšie množstvo vône. V dôsledku toho budú mať výsledné sviečky oveľa silnejšiu vôňu. To, čo táto prísada do sviečok robí je, že zlepšuje udržiavanie vône a spôsobuje, že sviečky sú po zapálení voňavejšie.

Aditívum do vonných sviečok

Prísadu do vonných sviečok možno použiť s rôznymi druhmi parafínových a voskov, ako je napríklad vosk na sviečky v skle GV35. Odporúčané dávkovanie na použitie je od 0,1 do 4 % v závislosti od kvality a vlastností použitého vosku a množstva pridávanej vône.

Napríklad na 100 g vosku alebo parafínu možno pridať až 4 g prísady GV 503. Pri použití vonnej fixačnej prísady parafín zmení svoje vlastnosti a z tolerancie 1 % esencie sa stane schopným absorbovať až 5 %.

Vône sviečok sú tekuté a parafín je pevný, preto je pre parafín ťažké absorbovať veľké množstvo tekutiny bez straty pevnosti a konzistencie. Ak sa táto prísada nepridá, sviečka môže zo základu vylúčiť olejovitú tekutinu, ktorou nie je nič iné ako vôňa. Aby sa tomu zabránilo, odporúča sa použiť túto prísadu.

Výroba vonných sviečok

Výroba vonných sviečok s touto prísadou je veľmi jednoduchá. Vosk spolu s prísadou roztop na miernom ohni. Keď sú roztopené, dobre ich premiešaj, aby sa zmiešali.

Teraz je čas pridať vonnú esenciu a farbivo. Na výrobu vonných sviečok sa odporúča používať koncentrované esencie, napríklad esencie, ktoré nájdeš na našej stránke Gran Velada, aby bol konečný výsledok intenzívnejší.

Kde kúpiť prísadu na výrobu aromatických sviečok?

V Gran Velada si môžeš kúpiť prísadu na výrobu aromatických sviečok. Predáva sa za veľmi konkurencieschopnú cenu a umožní ti vyrábať vonné sviečky s profesionálnym povrchom. Nákup v našom internetovom obchode je pohodlný a bezpečný. Stačí si vybrať množstvo produktu, vykonať platbu a za pár dní dostaneš balík rovno domov.

Aditíva sa musia skladovať na suchom mieste, chránenom pred teplom a svetlom. Okrem toho je potrebné zabrániť tomu, aby boli v kontakte s oxidačnými činidlami, ako je mosadz alebo meď.

Stiahnite si dokumentáciu tu

List Stiahnuť (683.6k)

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (387.76k)

Te mostramos cómo