Vosk na plávajúce sviečky

Vosk na plávajúce sviečky

V Gran Velada si môžeš kúpiť vosk na výrobu plávajúcich sviečok, ktorý je vďaka svojim technickým vlastnostiam určený na tento typ sviečok. Ide o vosk vynikajúcej kvality, ktorý sa vyznačuje nízkou hmotnosťou. To je základná požiadavka pri výrobe domácich plávajúcich sviečok, pretože tak dosiahneš, že budú plávať a nepotopia sa. K dispozícii máme novú vylepšenú receptúru, s ktorou dosiahneš skvelé výsledky! Tento vosk nahrádza vosk, ktorý sa predtým predával pod označením GV-23. Ponúka rovnaké vlastnosti a dosiahneš s ním veľmi podobné výsledky ako s GV-23.

Ďalšou vlastnosťou vosku na plávajúce sviečky je, že zvýrazňuje farby a detaily sviečky, čím pomáha dosiahnuť oveľa krajší konečný výsledok. V tomto výrobku od spoločnosti Gran Velada nájdeš všetky náležitosti, ktoré by mal spĺňať dobrý vosk na plávajúce sviečky!

Domáce plávajúce sviečky

Pri výrobe domácich plávajúcich sviečok je tento vosk nevyhnutnou súčasťou zoznamu ingrediencií. Budeš tiež potrebovať:

  • farbivá na sviečky
  • vonnú esenciu
  • voskovaný knôt
  • formy na plávajúce sviečky

Pomocou foriem si môžeš vyrobiť domáce plávajúce sviečky v požadovanom tvare. Môžeš si vybrať lodičky, kvety, kačičky, hviezdice... Existuje široká ponuka a pomôže ti dosiahnuť veľkolepý výsledok. Jednou z výhod výroby domácich plávajúcich sviečok je, že si ich môžeš prispôsobiť podľa svojich predstáv! Môžeš si tiež vybrať svoju obľúbenú vôňu a farbu, aby bol výsledok jedinečný. V prípade farbív odporúčame použiť práškové pigmenty.

Ako vyrobiť plávajúce sviečky

Pozrite si, ako krok za krokom vyrobiť plávajúce sviečky s použitím tohto vosku Gran Velada. Ide o jednoduchý postup, pomocou ktorého získaš originálne sviečky ideálne na výzdobu vonkajších priestorov.

  • Vosk na plávajúce sviečky roztop v hrnci na miernom ohni.
  • Medzitým do formy navleč knôt.
  • Do rozpusteného parafínu pridaj esenciu a farbivo a dobre premiešaj.
  • Naplň formu a nechaj úplne stuhnúť.
  • Odformuj a zažehli základ plávajúcich sviečok, aby boli dokonalé.

Teraz, keď už vieš, ako vyrobiť plávajúce sviečky, stačí si v Gran Velade kúpiť všetky potrebné materiály a pustiť sa do práce!

Kde kúpiť vosk na plávajúce sviečky?

Na www.granvelada.com a môžeš kúpiť vosk na plávajúce sviečky. Zadať objednávku v našom internetovom obchode je rýchle, pohodlné a jednoduché. Rýchla preprava. Široký katalóg materiálov na výrobu vlastných sviečky.

Stiahnite si dokumentáciu tu

List Stiahnuť (167.66k)

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (375.25k)

UKÁŽEME TI AKO NA TO