Parafín 58-60 prémia

Kúpiť parafín 58-60 premium

V Gran Velada si môžeš kúpiť parafín 58-60 premium, vysoko kvalitný parafín, ktorý ti bude slúžiť na rôzne typy spracovania. Môžeš s ním vyrobiť sviečky aj lucerny.

Prémiový parafín 58-60 sa predáva belený na bloky. Je to rafinovaný, hydrogenizovaný parafín, ktorý bol vyvinutý na univerzálne použitie vo sviečkach a používa sa najmä pri tvarovaní, vytláčaní a namáčaní.

Prémiový parafín 58-60 na sviečky

Prémiový parafín 58-60 na sviečky sa odporúča na výrobu rôznych typov sviečok. Je ideálny na výrobu:

  • Rustikálne sviečky
  • Voskové lucerny

V prípade rustikálnych sviečok budeš okrem parafínu 58-60 premium potrebovať metakrylátové formy, esenciu, knôt a farbivo. V prípade voskových lucerien s parafínom 58-60 premium získaa správnu tvrdosť a budú aj priesvitnosť. Na dosiahnutie dokonalých výsledkov môžeš tento parafín kombinovať s aditívom do voskových lucerien. Budeš tiež potrebovať farbivo a formu.

Ako vyrobiť sviečky s parafínom 58-60 premium

Nižšie ti ukážeme krok za krokom, ako vyrobiť sviečky s parafínovým voskom 58-60 premium. Upozorňujeme, že postup sa bude mierne líšiť v závislosti od typu sviečky, ktorú chceš vyrobiť.

  • Rozpusti parafín 58-60 premium v panvici na miernom ohni. Dôležité! Táto nádoba sa už nesmie používať na varenie.
  • Keď je parafín roztopený, odstav ho z ohňa a pridaj farbivo a esenciu podľa vlastného vkusu.
  • Nalej do formy pri teplote požadovanej pre každý prípravok. Tento krok je nevyhnutný, aby bol výsledok podľa očakávania. Pri rustikálnych sviečkach sa odporúča teplota 75 ºC.
  • Odformuj a vlož knôt. Nechajte úplne vyschnúť. Maj na pamäti, že spôsob umiestnenia knôtu závisí od typu sviečky, ktorú sa chystáš vyrobiť. Na blogu Hacer Velas de Gran Velada nájdete všetky informácie.

Kde kúpiť parafín 58-60 premium?

Na stránke www.granvelada.com si môžeš kúpiť prémiový parafín 58-60 rýchlo, jednoducho a pohodlne. Spracuj svoju objednávku online a dostaneš ju do niekoľkých dní. Obchod špecializovaný na materiály na výrobu sviečok. Máme širokú škálu parafínov. Veľkoobchod a maloobchod.

Stiahnite si dokumentáciu tu

List Stiahnuť (62.69k)

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (1.18M)

Te mostramos cómo